Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ayia Napa
Publicera
Inkorg
Sök
Hotell i närheten
Omdömen (486)
Filtrera omdömen
486 resultat
Medlemsbetyg
202
185
74
18
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
202
185
74
18
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 486 omdömen
Omdömet skrevs 7 september 2019

Hade bokat handikapprum,men det fanns ingen handikapptoalett. Vid klagomål kom det in en rullstol med tillhörande hink att göra sina behov i. När skulle den tömmas, en gång per dag? Där vi dushade och borstade tänderna?Lovade 50 m till stranden, det var ungefär 600 m där det var inte badvänligt för all tång. Plus omöjligt att ta sig med rullator. Vi bokade taxi till en annan strand - en dyr historia.

Rumstips: Glöm handikapp, terassplan ger insekter som låter som rökalarm som kommer in.
Datum för vistelsen: augusti 2019
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Semestervecka
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
725nicos, Product Manager på Sunwing Sandy Bay Beach, svarade på det här omdömetSvarade 11 september 2019
Google-översättning

Dear Semestervecka

Thank you for taking your time to write your comments in Trip Advisor . Our apartments are handicap friendly.
Regarding the beach Sandy bay is only 50 m from the hotel and has also facilities for handicap people ie special place for sunbeds and lift with special chair for entering the sea.

Hope to have the opportunity to welcome you back at our hotel.

Warm regards
Management & Staff
Sunwing Sandy Bay Beach

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2019 från mobil enhet

Besöker Resorten för 16:e gången vilket betyder att det är ett toppenställe. Synd bara att man bygger sönder närområdet så de två badstränderna kommer att bli överbelastade. Utmärkt ställe för barnfamiljer.

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack 515kjellw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
725nicos, Product Manager på Sunwing Sandy Bay Beach, svarade på det här omdömetSvarade 11 september 2019
Google-översättning

Dear 5151kjellw

Thank you for taking the time to post your candid review on our hotel’s trip advisor forum. We delighted that find our hotel the best and also to have you so many times back at our hotel

Once again Thank you for your feedback and we hope to have the opportunity to welcome you back to our hotel next year.

Warm regards
Management & Staff
Sunwing Sandy Bay Beach

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2019

Ett helt fantastiskt hotell med fin miljö, trevlig och engagerad personal. Allt är väl strukturerat och trots många barn upplevde jag aldrig det som jobbigt. Inga skrik och det är lugnt och harmoniskt att ligga vid poolen, även vid dagtid. Rummen finns inget att klaga på, sköna sängar och lagom stora. Maten vet jag inte ens vart jag ska börja. Vi hade Al-inklusive och det var värt varenda krona. Bufféerna var något alldeles extra. Barnen har sin egna buffé och vuxen buffén är de bästa jag ätit utomlands. Gigantiskt utbud och det finns något för alla. Inte bara pommes och pizza (Finns det med såklart) men stora salladsbord med avokado, vitkål, bönor, sötpotatis, rödbetor och allt du kan tänka dig! Fantastiskt är det enda ordet som behövs! Hit åker jag även nästa år

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack Amanda A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
725nicos, Product Manager på Sunwing Sandy Bay Beach, svarade på det här omdömetSvarade 11 september 2019
Google-översättning

Dear Amanda A

We are thrilled to read your overenthusiatic review over Sunwing Sandy Bay Beach and we thank you for sharing your postiive impressions of the hotel with us and the online community. We have shared your lovely comments about all services offered in our resort and they are very happy to hear such kind words, also we are happy that we found our hotel fantastic and our buffets the best that you have eaten.
We so look forward to welcoming you back next year and send you our warmest regards from all the Management & Staff of Sunwing Sandy bay Beach

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 augusti 2019

Sunving Sandy Bay Beach är ett typiskt familjehotell i Vings regi. Allt en barnfamilj kan önska sig finns på hotellet. Ramper för vagnar, pannkakor med sylt eller Nutella till frukost. Pooler med olika djup och aktiviteter, vattenrutschkanor i olika svårighetsgrader. Lollo och Bernie kommer vid olika tillfällen och skojar med barnen.
Uppträde på kvällarna med bra shower.
Frukost, lunch och middag är omfattande och man saknar egentligen ingenting men det är lite "bamba stuk".
Enda nackdelen är att hotellet börjar bli slitet och är i behov av en renovering.

Rumstips: Välj gärna ett rum i block 6, 7 eller 8 om du vill slippa ljud från pollen eller uppträde.
Datum för vistelsen: augusti 2019
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Per A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
725nicos, Product Manager på Sunwing Sandy Bay Beach, svarade på det här omdömetSvarade 3 september 2019
Google-översättning

Dear Per A

Thank you for sharing your recent experience of your stay at Sunwing Sandy bay beach with our Trip Advisor community. We are pleased that you had an enjoyable time with us.
We are planning a full hotel renovation winter 20-21

Thank you for your comments and we look forward to welcoming you to our resort

Warm regards
Management & Staff
Sunwing Sandy Bay Beach

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2019 från mobil enhet

Helt ok hotell med trevliga pooler och gott om plats kring poolen. Bra alternativ för glutenintoleranta dottern. Passar bäst för familjer med små barn. Våra (9 och 11) var lite för gamla för att passa perfekt. Mycket aktiviteter att välja på men något slitet t ex minigolfbanan. Trevliga och välskötta katter finns på området och de blir gärna klappade. Nära till stranden.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack 245annika_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
725nicos, Product Manager på Sunwing Sandy Bay Beach, svarade på det här omdömetSvarade 15 augusti 2019
Google-översättning

Dear 245annika_

Thank you for sharing your recent experience at Sunwing Sandy bay Beach with our Trip Advisor community

We are pleased to hear that you found our pools and Gluten alternatives very good.
We have taken good note of your constructive feedback as we are always keen to provide the excellent service and facilities our guests deserve and we thank you for highlighting these to us.

We hope to have the opportunity to welcome you back at our hotel.

Warm regards
Management & Staff
Sunwing Sandy Bay Beach


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen