Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“not luxury accommodation but we had a good stay...”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
High Cross Park Lodge
Rankat som nummer 6 av 11 B&B/värdshus i Randwick
Omdömet skrevs februari 15 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Ca B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sydney_lodges, Director of Sales på High Cross Park Lodge, svarade på det här omdömetSvarade augusti 12 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (140)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

119123 av 140 omdömen

Omdömet skrevs januari 31 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2011, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Lee0401
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
dionmarketing, Guest Relations Manager på High Cross Park Lodge, svarade på det här omdömetSvarade februari 14 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 15 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Shook_Singapore
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
dionmarketing, Guest Relations Manager på High Cross Park Lodge, svarade på det här omdömetSvarade januari 29 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 8 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Martin J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sydney_lodges, Guest Relations Manager på High Cross Park Lodge, svarade på det här omdömetSvarade augusti 12 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 7 2011
Google-översättning

  • Bodde här: December 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Amy N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sydney_lodges, Guest Relations Manager på High Cross Park Lodge, svarade på det här omdömetSvarade augusti 12 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Randwickhotell
Veriu Randwick
Nr 3 av 8 i Randwick
184 omdömen
Royal Hotel at Randwick
Nr 6 av 8 i Randwick
146 omdömen
Coogee
Adina Apartment Hotel Coogee Sydney
Visa priser
Visa priser
Visa priser
St Marks Lodge
Nr 4 av 11 i Randwick
211 omdömen
Avoca Lodge
Nr 13 av 19 i Randwick
129 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt High Cross Park Lodge? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om High Cross Park Lodge

Adress: 7-9 Cuthill St, Randwick, New South Wales 2031, Australien
Region: Australien > New South Wales > Greater Sydney > Randwick
Bekvämligheter:
Typ av hotell:
Rankad som nummer 6 av 11 B&B/värdshus i Randwick
Prisklass: 737 kr - 1 205 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — High Cross Park Lodge 3*
Antal rum: 27
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Agoda, Ctrip TA, Booking.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med High Cross Park Lodge. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
High Cross Park Hotel Randwick

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt