Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Amazing place to stay”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
Duke of Marlborough Hotel
Rankad som nummer 1 av 8 hotell i Russell
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs mars 4 2013
Google-översättning

Tips för att välja rum: Rooms overlooking the water are beautiful . Not too noisy even when there is a function on.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2013, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Lyn P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (1 086)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

965969 av 1 086 omdömen

Omdömet skrevs mars 1 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack rckbrugger
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 27 2013
Google-översättning

Tips för att välja rum: Choose the ones overlooking the bay.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Julian M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 26 2013 från mobil enhet
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2013
    • Läge
    • Renlighet
Tack Sue H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 25 2013
Google-översättning

Tips för att välja rum: Front rooms have amazing veiws of the harbour
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack John N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Russell
0.2 km bort
Hananui Lodge Motel
Hananui Lodge Motel
Nr 2 av 8 i Russell
290 omdömen
3.8 km bort
Sea Spray Suites - Heritage Collection
3.5 km bort
The Waterfront Suites - Heritage Collection
Visa priser
Visa priser
Visa priser
3.6 km bort
Breakwater Motel
Breakwater Motel
Nr 1 av 43 i Paihia
635 omdömen
0.3 km bort
Russell Cottages
Russell Cottages
Nr 3 av 8 i Russell
212 omdömen
3.7 km bort
Paihia Beach Resort & Spa
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Duke of Marlborough Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Duke of Marlborough Hotel

Adress: 35 The Strand, Russell 0255, Nya Zeeland
Telefonnummer:
Region: Nya Zeeland > North Island > Northland Region > Bay of Islands > Russell
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Affärscenter med tillgång till internet Gratis frukost Kostnadsfri parkering Restaurang
Typ av hotell:
Nr 1 av Lyxhotell i Russell
Nr 1 av Familjehotell i Russell
Nr 2 av Romantiska hotell i Russell
Prisklass: 743 kr - 1 788 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Duke of Marlborough Hotel 4*
Antal rum: 26
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA, Agoda och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Duke of Marlborough Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Duke Of Marlborough Russell

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt