Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömen (321)
Filtrera omdömen
321 resultat
Medlemsbetyg
276
40
3
2
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
276
40
3
2
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
3439 av 321 omdömen
Omdömet skrevs 29 juli 2020

Fin miljö. Väldigt god frukost med nybakat bröd. Rent o fint både i rummen och allmänna utrymmen.Trevliga medgäster. Urttrevlig och proffsiga ägare o personal. Andra gången jag var här. Kommer att återvända.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Kyrkbaat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020

Jättefint miljö, trevlig bemötande. Rent och fint i rummet. Huset har en speciell historia, intressant att läsa och höra om det. Frukosten var varierande, trevliga lokaler med mycket utrymme att njuta av dagens första måltid. Kan varmt rekommenderas.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack sabbidkort
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2020

Fantastiskt trevligt boende, väldigt familjärt. Fina rum, sköna sängar och utmärkt frukost. Mycket trevlig personal!
Boendet har ett bra läge för utflykter runt Siljan. Har bott på Backlunds tidigare och återkommer mycket gärna igen!

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack cnilss219387
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2020

Ett fantastiskt värdpar :-) Vi fick hyra en helt underbar stuga som passade oss som handen in handsken . Allt går att ordna och man känner sig verkligen väkommen.Vi har även tidigare bott på B&B där rummen är supermysiga och trevliga sällskapsrum med en fantastisk utsikt över byn. Hyr man genom Backlunds så blir man inte besviken utan allt är toppklass.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack catrinsoderkvist
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2020

Jätte trevligt ställe! Otroligt trevlig personal! Rent och fint! Hemtrevligt och mysigt! Kanon frukost! Väl värt ett besök! Otroligt fin utsikt! Personalen kom med tips på vad men kunde göra och vilka matställen som var värda ett besök! Vi har bokat nästa vecka igen!

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack jlantz625587
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen