Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Convenient Location, nice view but not so friendly staffs”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Sails Resort Port Macquarie - by Rydges
Rankad som nummer 10 av 42 hotell i Port Macquarie
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs januari 5 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack marybeatty
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (564)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

532536 av 564 omdömen

Omdömet skrevs januari 5 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Coastalgal99
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 29 2011
Google-översättning

  • Bodde här: December 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack bluebelle1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 28 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: View over the water and the pool is best- rooms open out onto the pool terrace
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Anthony2004
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 26 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack AlloisZ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Port Macquariehotell
1.1 km bort
Rydges Port Macquarie
Rydges Port Macquarie
Nr 12 av 42 i Port Macquarie
918 omdömen
1.8 km bort
Ki-ea Apartments
Ki-ea Apartments
Nr 3 av 42 i Port Macquarie
339 omdömen
1.2 km bort
Mercure Centro Port Macquarie
Mercure Centro Port Macquarie
Nr 9 av 42 i Port Macquarie
872 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.7 km bort
Waters Edge Port Macquarie
Waters Edge Port Macquarie
Nr 17 av 42 i Port Macquarie
410 omdömen
2.0 km bort
Mantra The Observatory
Mantra The Observatory
Nr 5 av 42 i Port Macquarie
1 594 omdömen
2.2 km bort
Sandcastle Apartments Port Macquarie
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Sails Resort Port Macquarie - by Rydges? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Sails Resort Port Macquarie - by Rydges

Adress: 20 Park St, Port Macquarie, New South Wales 2444, Australien
Region: Australien > New South Wales > Port Macquarie
Bekvämligheter:
Drycker att välja på Affärscenter med tillgång till internet Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Spa Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 4 av Spahotell i Port Macquarie
Nr 6 av Affärshotell i Port Macquarie
Prisklass: 1 068 kr - 2 650 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Sails Resort Port Macquarie - by Rydges 3.5*
Antal rum: 83
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Sails Resort Port Macquarie - by Rydges. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Quality Resort Sails Hotel Port Macquarie
Quality Hotel Port Macquarie
Quality Inn Port Macquarie

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt