Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 10:00 - 18:00
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Te Papa Tongarewa på
från 13,75 US$
Mer information
från 43,56 US$
Mer information
från 39,54 US$
Mer information
från 13,75 US$
Mer information
Omdömen (13 912)
Filtrera omdömen
13 912 resultat
Medlemsbetyg
10 719
2 553
519
76
45
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
10 719
2 553
519
76
45
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 13 912 omdömen
Omdömet skrevs 12 december 2019 från mobil enhet

Intressant. Trevligt museum att strosa runt i. Historia , många olika djur o skelett . Olika saker barn att leka med. Värt ett besök

Datum för upplevelsen: december 2019
Tack 64carina64
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 november 2019

Ett museum helt i tiden med massor av interaktiva utställningar. Perfekt för nyfikna barn ... och vuxna. Hela landets historia blir belyst ur flera olika perspektiv. Särskilda avdelningar för natur, folkliv och kultur. Extra plus för gratis inträde.

Datum för upplevelsen: november 2019
Tack Gunilla E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 maj 2019

Fina utställningar, men väldigt rörigt och svårt att hitta runt trots karta över de olika våningarna. Mycket folk på helgen. Toppen med gratis inträde dock!

Datum för upplevelsen: februari 2019
Tack Arwems
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2019 från mobil enhet

Vi hade köpt en guidad tur vilken var mycket bra. På en timma fick vi se de nästa bitarna av olika delar i huset. Vår guide var själv maori så vi fick en väldigt bra inblick i kulturen. Hon var duktig. Efteråt strövade vi runt själva. Gratis inträde.

Datum för upplevelsen: mars 2019
Tack IngelaGre
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 januari 2019

Ett av de mest intressanta museer jag besök. Väldigt bra presentationer. Passar både ung som gammal. Gör ett besök!

Datum för upplevelsen: februari 2018
Tack Johan B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen