Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A nice place to go and relax”

Taupo DeBretts Spa Resort
Boka i förväg
Mer information
15,61 US$*
och över
Water Park Entry to Taupo DeBretts Spa Resort
Rankad som nr 1 av 3 Vatten- och nöjesparker i Taupo
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs 25 april 2015 från mobil enhet
Google-översättning

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DeBretts-Taupo, Guest Relations Manager på Taupo DeBretts Spa Resort, svarade på det här omdömetSvarade 27 april 2015
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (479)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

350354 av 479 omdömen

Omdömet skrevs 15 april 2015
Google-översättning

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DeBretts-Taupo, Guest Relations Manager på Taupo DeBretts Spa Resort, svarade på det här omdömetSvarade 16 april 2015
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 april 2015 från mobil enhet
Google-översättning

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DeBretts-Taupo, Guest Relations Manager på Taupo DeBretts Spa Resort, svarade på det här omdömetSvarade 9 april 2015
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 april 2015
Google-översättning

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DeBretts-Taupo, Guest Relations Manager på Taupo DeBretts Spa Resort, svarade på det här omdömetSvarade 8 april 2015
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 11 mars 2015
Google-översättning

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DeBretts-Taupo, Guest Relations Manager på Taupo DeBretts Spa Resort, svarade på det här omdömetSvarade 15 mars 2015
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Taupo DeBretts Spa Resort tittade också på

 

Besökt Taupo DeBretts Spa Resort? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
;