Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Odkarby
Publicera
Inkorg
Hotell i närheten
Omdömen (8)
Filtrera omdömen
8 resultat
Medlemsbetyg
4
4
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
4
4
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 8 omdömen
Omdömet skrevs 24 juni 2018 från mobil enhet

Trevligt , ren stuga! Sköna sängar! Trevligt bemötande av stugvärdarna. Stuga lugnt beläget nära strandbastu och vatten . Vi hade otur med vädret och därför en aning tråkigt . Detta är för dig som vill komma bort från stress och folk . Grilla, softa, bada och basta utan att störas av grannar. Elbastu inne i stugan och en vedeldad gemensam vid stranden .

Vi är trots vädret nöjda med vistelsen . Lagom nära till affären i godby och inte heller allt för långt till mariehamn . Detta är verkligen ute på landet, med åkrar och fin natur omkring.

Datum för vistelsen: juni 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack Petteri J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MariaAland, Ägare på Hjortö Stugor & Stockhus, svarade på det här omdömetSvarade 25 juni 2018

Tack för recensionen, ni hade verkligen otur med midsommarvädret, blåst och regn.
Tack så mycket för denna gång och hjärtligt välkomna tillbaks !

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2016

Trevligt boende med utmärkt service. Den stuga vi hyrde hade egen bastu men vid stranden fanns bastu som man fick använda tre timma/vecka. Tre timmar en kväll eller dela upp det som man ville. Vi hade den tre kvällar med en timme/gång.
Fri tillgång till roddbåtar men ville man ha motor fick man hyra det.
Det fanns även en enmanskajak och en kajak för två personer som man fritt fick använda.
Några minigolfbanor fanns också på området men dom var inte bra. Vinda och sneda och skulle behöva åtgärdas.Även gungställningen var under all kritik. Jag lät inte mina barn använda gungorna efter jag sett hur ostadig gungställningen var.
Men stugan och boendet var utmärkt så det rekommenderas starkt.

Datum för vistelsen: juli 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Service
Tack Bronnqvist
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2019 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 april 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 oktober 2013
Google-översättning

Rumstips: las cabañas van acordes al nº de huéspedes. las cabañas grandes son preciosas
Datum för vistelsen: augusti 2013
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen