Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevligt men lång väntetid”
Omdöme om Lotta på Åsen

Lotta på Åsen
Rankad som nr 3 av 6 Restauranger i Ljungbyhed
Restauranginformation
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Lång väntetid men kaffet var gott och även det som beställdes till. Vi åt våfflor,sju sorters kakor och räkmacka. Fin miljö att sitta i. Verkar något underbemannade.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Ulrika S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (65)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

812 av 65 omdömen

Omdömet skrevs 16 juli 2020 från mobil enhet

Tyvärr inte i närheten av förra ägarens kvalitet. Det tog jättelång tid innan vi serverades. Våfflorna katastrof, smakade färdig pulvermix. Kaffet var bra men vi kör inte fler gånger till Lotta på åsen bara för kaffet.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack 53pern
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2020 från mobil enhet

Lång väntetid, de ”rejäla” mackorna som utlovades på menyn var små och tråkiga. Rabarberpajen smakade ok, men var mest en liten hög på en liten, liten tallrik. Helt galet, inte minst med de priserna. Man känner sig tyvärr bara besviken och kommer inte igen.

Datum för besöket: juli 2020
Tack jennypennyhejsanhopp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2020

Tyvärr tyvärr.
Lotta på Åsen är definitivt inte som det en gång var, troligen efter ännu ett ägarbyte.
Väldigt lång väntan på våfflor och kaffe, drygt 30 min, och då var det inte ens halvfullt med besökare. Dessutom saknades skedar och socker till kaffet, trots att vi påpekade detta vid beställning.
Det som slog mig mest var det otrevliga bemötandet av den som jag tror var den nya ägaren. Inte värt besöket, trots idyllen.

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack 288mattiasj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juni 2020 från mobil enhet

Åt goda våfflor i fin miljö. Mycket välordnat med anledning av Corona. Bra parkeringar och många sittplatser. Rekommenderas som utflyktsmål!

Datum för besöket: juni 2020
2  Tack 431karinp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Lotta på Åsen tittade också på

Ljungbyhed, Skåne län

Besökt Lotta på Åsen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt