Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Söndagsmiddag”

Adolfssons Fisk Fulltofta
Rankad som nr 2 av 21 Restauranger i Hörby
Restauranginformation
Omdömet skrevs 15 augusti 2021

Med de möjligheter ni har med fin fisk från Ringsjön finns utvecklingsmöjligheter att leverera bättre !!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Roland L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (29)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 29 omdömen

Omdömet skrevs 13 juni 2021 från mobil enhet

Fantastiskt god mat och fin uteservering med underbar utsikt över sjön. Stor gräsmatta ner mot sjön, med gungor där barnen kan leka medan man väntar på maten.

Datum för besöket: maj 2021
Tack moa84
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 december 2020

Har ätit här flera gånger och blir aldrig besviken. Fisken är fantastiskt god och det finns många varianter att välja mellan.

Datum för besöket: november 2020
    • Standard
    • Service
Tack Henkeen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 april 2020 från mobil enhet

Vi tog varsin gösburgare. Väldigt gott och generöst med fisk.
Uteplats i söderläge.
Vi kommer absolut komma tillbaka igen!!

Datum för besöket: april 2020
Tack HakanCarlsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 mars 2020 från mobil enhet

Här kan man njuta av fantastisk god och vällagad mat serverad av trevlig och vänlig personal i en mysig miljö.

Datum för besöket: mars 2020
Tack 126ingah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Adolfssons Fisk Fulltofta tittade också på

Hörby, Skåne län
Hörby, Skåne län
 

Besökt Adolfssons Fisk Fulltofta? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt