Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (18)
Filtrera omdömen
18 resultat
Medlemsbetyg
8
8
1
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
8
8
1
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 18 omdömen
Omdömet skrevs 19 juli 2020

Vi bodde en natt i 60-talsrummet,så fint inrett med tidstypiska detaljer. Butiken är rolig att titta i, och ingen kan ju tacka nej till Otto-glass! Frukosten åt vi i den magiska trädgården,men vi orkade tyvärr inte äta upp allt, det var så mycket! Hit ska vi fler gånger!

Datum för vistelsen: juli 2020
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Kennedals
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2019 från mobil enhet

Väldigt trevligt BoB med charmiga rum. Frukosten var toppen m färsks aprikoser från egen täppa. Rekommenderas. Rent och snyggt på rummen. Fin anlagd trädgård. Kul butik m roliga föremål. Centralt läge på Österlen.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack herrNils
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2018 från mobil enhet

Ett lite annorlunda café med en stor trädgård som man kan sitta och fika i. Mycket goda smörgåsar till ok priser. Trevlig personal som tar hand om sina gäster. Rekommenderas för en fika eller en lunch.

Datum för vistelsen: juli 2018
Tack bengte259
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juni 2018

Besökte caféet för en lunch - fick specialgjord macka utanför sortimentet. Miljön både ute och inne värd extra uppmärksamhet! Servicen personlig och vänlig. When in Österlen - don't miss Blå Huset in Borrby!

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Katharina1958
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2017 från mobil enhet

En otroligt vacker trädgård.
Vi besökte det lite "off season", men vi fick ändå jätte fin och bra service.
Frukost på rummet anpassat efter våra önskningar.
Skulle nog säga att de passar par eller lugna mindre sällskap.

Rummen är väldigt speciella och har ett tema, från topp till tå! HÄFTIGT!!!

En grön oas på Österlen.

Datum för vistelsen: september 2016
Tack Sunnyd82
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen