Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Magiskt gott!”
Omdöme om Bella på Österlen

Bella på Österlen
Rankad som nr 3 av 8 Restauranger i Borrby
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 9 augusti 2019 från mobil enhet

Vilket fantastiskt ställe! Ni hittar det 1 km ovanför Skillinge på Österlen.
Vi började med en drink på eftermiddagen i kryddträdgården. På kvällen serverades en fyra rätters meny! Du kan öven beställa in en osttallrik. Allt var Magiskt gott!
Bella själv ser till att servera ngn rätt vid alla bord. Bland det godaste Italienska rätter vi har ätit på många år och perfekta viner till maten
Bo gärna över på Östangårds B&B

Datum för besöket: juli 2019
Tack IngelaGre
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (33)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

37 av 33 omdömen

Omdömet skrevs 6 augusti 2019 från mobil enhet

Vilken kväll! Mat och dryck i toppklass.
En perfekt meny för både smak och ögon.
Fantastiskt bemötande; proffsigt, varmt, genuint, informativt, generöst och personligt.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack Experience649790
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2019 från mobil enhet

En riktigt trevlig matupplevelse med lokal touch och inspiration från Italien. Fyrarättersmeny med väl avvägt vinpaket kostar en slant, men kändes ändå prisvärt. Härlig miljö och utsikt och mycket bra service.

Datum för besöket: juli 2019
Tack JanS052
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2019 från mobil enhet

4-rätters meny med råvaror från Skåne och Italien.
Allt mycket vällagat och välsmakande.
Vinlista med italienska viner med något undantag.
Prisnivån i övre regionen.
Serveringspersonalen var både enastående vänlig och uppmärksam förutom en yngre flicka som behöver mera träning för att lära sig att sätta gästerna i centrum.

Datum för besöket: juli 2019
Tack 704hansg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2019 från mobil enhet

Vi lyfter på hatten och tackar för en fantastisk måltid!
Miljön, service, mat och vin gjordes oss mycket nöjda.
Högklassiga råvaror som pilgrimsmussla, Oscietrakaviar, sommartryffel och skånsk oxfilé i kombination med smaksäkerhet, ja då blir det bra!
Tagliatelle med ragu på anka var en verklig höjdare!

Datum för besöket: juli 2019
Tack bolennartj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bella på Österlen tittade också på

 

Besökt Bella på Österlen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt