Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italiensk gourmetmiddag”
Omdöme om Bella på Österlen

Bella på Österlen
Rankad som nr 3 av 8 Restauranger i Borrby
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 6 juli 2019 från mobil enhet

En fantastisk middag hos Bella på Österlen. Perfekt kombination med mat och vin. Otrolig service! Ett ställe att återvända till!

Datum för besöket: juli 2019
Tack louisebR5785ZC
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (33)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

1014 av 33 omdömen

Omdömet skrevs 6 juli 2019 från mobil enhet

Bättre blir det inte för de här priserna. Alla 4 rätter var fantastiska, med ett suveränt vinpaket. Möjligen höll inte efterrätten samma nivå, men med tanke på vad man fått dessförinnan så spelar det ingen roll. Bland det mest vällagade som jag har ätit i Sverige. Sparrisen från granngården var ett mästerverk. Pastan med tryffel och anka (!), en fröjd i sin enkelhet. Oxfilen med det italienska fettet ovanpå, en fullträff med charlottenlöken. perfekta viner till. Tack för en fantastisk kväll, kommer säkert på besök igen, en annan årstid.

Datum för besöket: juli 2019
Tack nicholasb259
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2019 från mobil enhet

Underbart gott, personlig service, positivt bemötande, mysig miljö, vackert, passande viner, vacker meny.

Datum för besöket: juni 2019
1  Tack 633helenaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juni 2019

En helt fantastisk smakupplevelse, väl avvägda portioner. Enormt trevlig service.
Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: juni 2019
1  Tack Anki5608
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2019 från mobil enhet

Liten fint inredd restaurang belägen i en B&B ute på landsbygden. Vilken positiv överraskning. Definitivt en av de bästa italienska restaurangerna i Sverige. Fyra rätters set meny. Härliga smaker, väl komponerade lagom stora portioner. Bara närproducerade råvaror. Men genuint italienska rätter och smaker. Bra val av viner som väl matchade maten. Servicen var ambitiös men avslappnad. Bella själv presenterade varje rätt.
Rekommenderas varmt, värd att åka extra mil för att besöka.

Datum för besöket: juni 2019
Tack 206matsl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bella på Österlen tittade också på

 

Besökt Bella på Österlen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt