Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“OK pizzor men...”

Röstånga pizzeria Restaurang
Rankad som nr 4 av 6 Restauranger i Röstånga
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 juli 2021 från mobil enhet

Helt ok pizzor men oförskämd personal. Vi gick direkt till uteservering för att vi har hund. Vi blev hänvisade dit dagen innan. Då serverades vi av en trevlig tjej. Nu var det en yngre kille som var oförskämd i sitt sätt för att vi inte anmält oss till honom i entrén. Vi hade sagt till till en annan personal... men det dög inte för honom. Vi var nog mest ett nödvändigt ont för honom.

Datum för besöket: juli 2021
Tack 559g_rant
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (20)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 20 omdömen

Omdömet skrevs 19 juli 2021

Trevlig personal, som kan service!
Pizzorna mycket goda, bra med fyllning.
Sex runt bordet, alla överens om att det inte finns några bättre i trakten!

Datum för besöket: juli 2021
    • Service
    • Mat
Tack svenbertilj2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

Trevlig personal. God schnitzel med stora portioner. Många alternativ på menyn. Uteplats på baksidan.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Sehnil
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2020 från mobil enhet

Ätbart och gott Bröd. Fick den lilla extra hårkryddan som gjorde att det kanske inte blev läge för efterrätt.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Figgesoft
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2019

Inget fel på pizzorna men inte det där extra som man kan få på andra ställe. Plus för mycket fyllning. Vi köpte hempizza och allt var klart enligt önskemål. Tror det hade smakat ännu bättre om man ätit på stället. Finns även annan mat.

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack jajo2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Röstånga pizzeria Restaurang tittade också på

Röstånga, Skåne län
Röstånga, Skåne län
 

Besökt Röstånga pizzeria Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt