Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ätbart ”

Röstånga pizzeria Restaurang
Rankad som nr 4 av 6 Restauranger i Röstånga
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 februari 2020 från mobil enhet

Ätbart och gott Bröd. Fick den lilla extra hårkryddan som gjorde att det kanske inte blev läge för efterrätt.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Figgesoft
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (20)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 20 omdömen

Omdömet skrevs 22 juli 2019

Inget fel på pizzorna men inte det där extra som man kan få på andra ställe. Plus för mycket fyllning. Vi köpte hempizza och allt var klart enligt önskemål. Tror det hade smakat ännu bättre om man ätit på stället. Finns även annan mat.

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack jajo2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 oktober 2018 från mobil enhet

Goda pizzor och ett trevligt ställe. Vi beställde mat och pizza vid disken och blev visade längre in i lokalen där det fanns bardisk och mysiga bord. De har även rättigheter.

Datum för besöket: oktober 2018
Tack n1an69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 september 2018

alltid glada tillrop och trevlig service och dessutom himla goda pizzor. en helt ok restaurangdel där man kan hänga en stund på kvällen

Datum för besöket: september 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack olao717
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2018 från mobil enhet

Åt en mycket god pizza, råvarorna var färska och fräscha. Satt ute och fick snabb service. Allt var perfekt.

Datum för besöket: juli 2018
Tack 6lenaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Röstånga pizzeria Restaurang tittade också på

Röstånga, Skåne län
Röstånga, Skåne län
 

Besökt Röstånga pizzeria Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt