Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Orbitz.com
Booking.com
Priceline
CheapTickets
Expedia.com
Visa alla 7 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (87)
Filtrera omdömen
87 resultat
Medlemsbetyg
27
18
19
17
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
27
18
19
17
6
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
5964 av 87 omdömen
Omdömet skrevs 5 juli 2015

Haft en varm vecka med sköna badstränder i poolen och många skratt från vatten rutschkanan.
En underbar camping med mysiga kvällspromenader och mycket lek för barnen på de olika lekplatsen.
Barnklubben uppskattades med för våra barn.

Datum för vistelsen: juli 2015
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med camping.se
Tack beccy1984
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juni 2015

Supermysig favoritcamping som vi återkommer till så ofta det ges möjlighet. Massa spännande platser för både stora och små barn att upptäcka, rent och snyggt, verkar ständigt vara nått nytt på gång.
Plus för att utomhusbadet inne på campingen ingår i avgiften.
Dessutom känner man sig alltid välkommen när man kommer :)

Datum för vistelsen: maj 2015
Restyp: Reste med familjen
Tack Stefan H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 maj 2015

Varför har vi inte varit här förut? Här finns ju allt! Fiskesjö, lekskog, stora gräsytor, fräscha servicehus - tyvärr var det för tidigt på säsongen för badet.
Det enda vi möjligtvis saknade var ett hundhägn för här var gott om hundar.

Datum för vistelsen: maj 2015
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med camping.se
Tack Sommarvillan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 maj 2015

Vi njöt av en långhelg i husvagn på campingen. Naturen på området är underbar, och fisket var jättetrevligt.
Campingen får toppbetyg i renlighet och städning, och allt som fanns omkring var välordnat och väldigt familje/barnvänligt. Med en familjär stämning och en attityd om att "vi löser det mesta".

Datum för vistelsen: maj 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med camping.se
Tack sandraochdavid
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 april 2015

Trevlig och bra familjecamping. Vi åkte till Röstånga Camping lite spontant sommaren 2014 och blev kvar 8 dagar! Personalen var trevliga, tillgång till badet var uppskattat. Jätte fin natur både på Campingen och med Söderåsens Nationalpark ett stenkast bort. Barnens hus hade när vi var där aktiviteter dagligen (beroende på säsong). Fanns även möjlighet att hyra kanot, fiskekort samt minigolf. Fräscha duschar och toaletter. Värt ett besök!

Datum för vistelsen: juli 2014
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Neasoli
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen