Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gott kaffe och oväntad ostdisk.”

Fenix Café & Konditori
Rankad som nr 3 av 6 Restauranger i Röstånga
Restauranginformation
Omdömet skrevs 10 september 2017 från mobil enhet

Enkelt kafé med vanligt bryggkaffe och traditionella bakverk. Oväntad med en välfylld ostdisk med riktigt fina ostar. Även en del mathantverk. Härlig uteservering under en bok. Här sitter en fika fint efter en lång dagsvandring.

Datum för besöket: september 2017
Tack X1512SXannah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (22)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

812 av 22 omdömen

Omdömet skrevs 2 september 2017 från mobil enhet

Trevligt cafe med rimliga priser i Röstånga gamla bank.

De serverar kakor, pajer och mackor men säljer även nybakat bröd och olika delikatess ostar samt diverse marmelader, sylt etc

Lite skoj att att det gamla bankvalvet utnyttjas till utställning och försäljning av olika ting

Datum för besöket: september 2017
Tack larsw950
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 augusti 2017 från mobil enhet

Stannade här med 7-8 andra cyklister ute på längre runda. Bra utbud av både kakor, bakverk och smörgåsar. Trevlig personal och en stor gård som är lite småmysig. Mackan då? Rätt så tråkig men rejält tilltagen vilket behövdes.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack 844bj_rnw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2017 från mobil enhet

Ganska fantasilösa smörgåsar, eller klassiska. Räkmacka med ägg och mycket majo och köttbullsmacka... för stor chokladboll med för lite havregryn. Rätt trumpen eller butter personal. Tråkigt ställe.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Robmar F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2017

Fenix Café & Conditori är ett perfekt stopp längs väg 13 och 108. De har goda kakor och bakelser, flera sorters jättegoda bröd , Utöver detta så säljer de ett urval av goda ostar, marmelader och kryddblandningar. Många sittplatser både inne och ute.

Datum för besöket: juli 2017
Tack TobbeWendt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Fenix Café & Konditori tittade också på

 

Besökt Fenix Café & Konditori? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt