Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysigt och äkta”
Omdöme om Mormors Grona Hus

Mormors Grona Hus
Rankad som nr 1 av 1 Restauranger i Lemland
Restauranginformation
Omdömet skrevs 7 augusti 2018

Gammalt hus som rustats till restaurang. Personlig inredning, otroligt god mat och god service. Under lågsäsong skall man boka bord.

Datum för besöket: juli 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Linnea75
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (5)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 5 omdömen

Omdömet skrevs 30 juli 2018 från mobil enhet

Fantastiskt mysig restaurang med jättegod mat. Lagom stor meny där det var svårt att välja från, allt lät sååå gott. Vi var fyra personer o åt lite olika rätter o ALLT var jättegott. Miljön är verkligen som att komma till ett mysigt hus med inredning som verkligen passar det. Mycket fint renoverat.
På dagtid finns cafe ”Humlan” i växthuset. Här serveras jättegott kaffebröd. Bullarna får helt klart 5 humlor av 5.
Personalen är jättetrevliga o gör allt för att man ska trivas

Datum för besöket: juli 2018
Tack V3418OKmariel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2018 från mobil enhet

Litet mysigt ställe med café på dagen och lite restaurang på kvällen. Vi åt blåbärspaj, dumlekaka, bountykaka och åländsk pannkaka. Allt hemlagat i rejäla portioner, serverade av mycket serviceinriktad och glad personal. Det finns även en liten loppis på gården, och förstås mormors gröna hus. Rekommenderas varmt.

Datum för besöket: juli 2018
1  Tack TomE3
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för besöket: juli 2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 november 2018
Google-översättning

Datum för besöket: oktober 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Besökt Mormors Grona Hus? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt