Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
10 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
3 sovrum, 3 badrum, för 9
La Playa de Tauro, Gran Canaria, Kanarieöarna

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 10 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
amarikas
Leksand, Sverige
1 omdöme
“⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan för en vistelse i december 2019

Ett helt fantastiskt ställe med allt du kan önska! Smart planlösning med en underbar terass som blev som ett extrarum. Våra tonårsbarn älskade att dom fick ”eget” boende. Perfekt läge med närhet till stränder, mysiga restauranger, shopping, sevärdheter m.m. Full poäng även till hyresvärden som var otroligt hjälpsam och trevlig!

Datum för vistelsen: december 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CsillaGM0 ...
Dvory nad Zitavou, Slovakien
1 omdöme
Omdömet skrevs för 2 dagar sedan för en vistelse i januari 2020
NYHET
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2020
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Filikika
1 omdöme
Omdömet skrevs 14 december 2019 för en vistelse i december 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
glenn_hop ...
Eindhoven, Nederländerna
2 omdömen
Omdömet skrevs 13 augusti 2019 för en vistelse i augusti 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stéphane ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 21 december 2017 för en vistelse i juni 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt