Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Hotels.com
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
Visa alla 6 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (45)
Filtrera omdömen
45 resultat
Medlemsbetyg
42
3
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
42
3
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 45 omdömen
Omdömet skrevs 20 juni 2019

Andra gången som vi nu sov över en natt på Mats Pers gården. Ett sannerligen trevligt ställe med utmärkt service och flexibilitet med sitt fixande och ordnande. Kan varmt rekommendera detta till er alla.

Datum för vistelsen: juni 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack Stephan R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 november 2018

Vi trivdes fantastiskt i vårt rum på Mats Persgården. Otroligt idylliskt, mitt ute på landet, med Roslagsfår som närmsta granne och vackra vyer åt alla håll. Rummet som vi bodde i var trivsamt och mysigt med omtänksamma detaljer. Värdparet är välkomnande och allting känns väldigt genuint. Vi rekommenderar detta boende till alla som besöker Roslagen och vi önskar att komma tillbaka snart!

Datum för vistelsen: augusti 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
2  Tack marievikstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 oktober 2018 från mobil enhet

Vi hade en supermysig hösthelg på Mats Persgården! Ett fantastisk 1600-tals hus där vi hade storstugan för oss själva med egen öppen spis. Promenerade i de vackra omgivningarna och åt en lyxig trerättersmiddag som enkelt gick att beställa genom värdparet till vårt lilla hem för helgen. Vi fick ett mycket varmt välkomnade av Josefine och Marcus, och Josefine var dessutom en grym massör! En rakt igenom perfekt helg! Tack för allt och vi kommer absolut tillbaka!

Datum för vistelsen: oktober 2018
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Matilda A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2018 från mobil enhet

Som i min barndom, kändes både som Emil i Lönneberga och Bullerbyn på en och samma gång.
Hela vårt tyska släkt bodde här och alla var lyriska, riktig familjekänsla.

Och vilket fantastiskt värdpar, man känner sig sååå välkommen.

Bed & Breakfast på bästa sätt i bästa miljön, boka du och, NU! :)

Datum för vistelsen: juni 2018
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Cebebauer66
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 maj 2018 från mobil enhet

Charmigt boende med trevligt värdpar och god frukost! Möjlighet att utforma din vistelse som du vill med bastu, massage eller cykeltur in till Grisslehamn eller till närliggande badstrand. Rekommenderas starkt till alla oavsett målgrupp:)

Datum för vistelsen: maj 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack Angelica W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen