Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg
Hotell i närheten
Omdömen (835)
Filtrera omdömen
835 resultat
Medlemsbetyg
348
325
106
34
22
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
348
325
106
34
22
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 835 omdömen
Omdömet skrevs 10 januari 2020

Vi bodde i en Royal family suite på 3:e våningen. Stort bra rum och stort rymligt badrum. Fin utsikt från balkongen mot pool & hav. Inga problem att spendera två veckor på detta rum. Extrasängen dvs soffan som vår 17-åriga dotter sov i var dock lite väl hård att ligga på. Våra sängar var bättre än de brukar vara i Thailand men man får ändå ont i ryggen efter ett tag. Tur att det finns många massageställen dock så var hotellets massage svårt att få tid på då de är uppbokade hela tiden. Bra välkomstpaket ingick i Royal family rummen med öl, vin, juicer, kex, frukt, cola/Sprite, oliver, fetaost etc. Frukosten helt okej, fräsch och blev påfylld hela tiden. Rent hotell med mycket personal som plockar och städar hela tiden. Vi åt aldrig på hotellet (mer än frukosten) eftersom vi hört att det är dyrt och inte prisvärt. Vi åt på en av de lokala restaurangerna på stranden ”Captain Kook” där vi fick supergod mat till vettiga priser. Poolområden är jättefint men vi låg mest i stolarna mot stranden och där var det ok att ”paxa” stolar, vid poolområdet tog personalen bort handdukarna om man inte låg där innan 9.30. Vi har varit många gånger i Thailand på olika ställen men detta har varit absolut bäst, dock saknar vi något centrum att åka till på kvällen. Det ligger lite off men samtidigt blir det lugnt och skönt med en fantastisk strand och hotell. Kan varmt rekommenderas.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack camillao686
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MaureenBarranta1986, Manager på Sunwing Bangtao Beach, svarade på det här omdömetSvarade 14 januari 2020
Google-översättning

Dear camillao686,

Than kyou very much for your kind words and for making your preferred resort in Phuket during your stay. We are indeed very pelased to hear that you had taken advantage of most of our features and we hope that will find time to visit us again soon.

Yours,

Maureen Arra Lloveras Barranta (Aya)
CRM

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2020 från mobil enhet

Mysigt mindre hotell som ligger precis vid Bangtaos fantastiska strand. Vi bodde i royal family suite , helt nyrenoverade med en härlig uteplats på markplan.
Vi åt frukost i restaurangen och tyckte att denna var mer än godkänd, färsk frukt omelett och äggröra.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med familjen
1  Tack MSN77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MaureenBarranta1986, Manager på Sunwing Bangtao Beach, svarade på det här omdömetSvarade 9 januari 2020
Google-översättning

Dear darrenleeMSN77,

Thank you for choosing to stay with and we're happy to see that our efforts to proactively maintain were recognized. The team and I enjoyed seeing you enjoyed your overall stay. We're grateful for your recommendation and hope to welcome you back again in the future.

Yours,

Maureen Arra Lloveras Barranta (Aya)
CRM

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 november 2019 från mobil enhet

Vi återvände och tyckte att ingenting hade förändrats. Detta är ett bra hotell för barnfamiljen. Det har barnklubbar och många pooler att bada i. Rummen är mycket smarta och passar för familjer. Både micro och kylskåp. Restaurangen hade bra mat men lite högt pris. Dock äter barn under 12 gratis med betalande vuxen. Frukostbuffén håller hög klass.

Datum för vistelsen: oktober 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack dicste
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MaureenBarranta1986, Manager på Sunwing Bangtao Beach, svarade på det här omdömetSvarade 13 november 2019
Google-översättning

Dear dicste,

Thank you very much for choosing to return to our resort during your recent stay. We're grateful for your positive feedback on so many levels. We'll continue to explore ways to ensure the rooms keep up and we look forward to welcoming you back once again in the near future.

Yours,

Maureen Arra Lloveras Barranta (Aya)
CRM

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 november 2019 från mobil enhet

Stannade 15 dagar på Sunwing Bang Tao och det finns inte mycket att klaga på.
Bra frukost, fina rum(dock hög ljudnivå från AC)
Mycket nära till den fina stranden och restaurangen ligger så att man sitter vid stranden vilket är superskönt.
Maten på hotellet var bra men vill ni äta riktigt bra thaimat så gå till höger vid stranden och bredvid massagen.
Stället ser lite ruffigt ut men jösses vilken mat och priser, har varit i Thailand över 20x så jag har lite att jämföra med
Fint poolområde och barnen tyckte det var jätteskoj och stranden är superfin.
Teen club (från 8år) där dom kunde spela TV spel och de hade även bordtennis tävling och lite annat.
Att det inte blir 5* beror på att underhållningen var inget vidare, när den väl var.
Vi var på Sunwing Kamala för två år sedan samma veckor och där var det varierande underhållning under veckorna så underhållningen kan bli bättre.
Ta en TukTuk eller gå upp till marknaden som är några gånger i veckan.
Rekommenderas.

Datum för vistelsen: oktober 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack MattMansson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MaureenBarranta1986, Manager på Sunwing Bangtao Beach, svarade på det här omdömetSvarade 5 november 2019
Google-översättning

Dear MattMansson,

Thank you very much for having chosen to stay with us and taking some of your valuable time to share your experience. We are very pleased to read your positive and favorable impression of our overall service and facilities. We are located in quiet environment with easy access to the Center of Phuket and business district. We have all the facilities to fulfill the needs of the guest. Our 5 star pool and restaurant is one the best in our Resort.

It was indeed a pleasure having you as our guest and we look forward to welcoming you again in the near future.

Yours,

Maureen Arra Lloveras Barranta (Aya)
CRM

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2019

Vi (2 vuxna, 3 barn 4,5,6 år) bodde på hotellet i två veckor. Vi var nöjda med hotellet. Bra stort rum, bra pooler, underbart med närheten till havet. Sitta och äta frukost på stranden är lyx. Ganska lugnt, vilket vi uppskattar. Önskade sopning av balkong lite oftare, pga all sand. Restaurangen är inte den bästa. Finns bättre på stranden eller mitt över gatan. Nära till liten mathandel. Ett hotel vi önskar återkomma till.
En önskan är fler papperskorgar på stranden. Allt för att tänka på miljön och att förenkla för oss som turister att städa på stranden.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack Sofia6789
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MaureenBarranta1986, Manager på Sunwing Bangtao Beach, svarade på det här omdömetSvarade 6 augusti 2019
Google-översättning

Dear Sofia6789,

Thank you for choosing to stay with us. We're happy that you recognized our location for being in a less hectic side of the center. We are grateful for your confidence in our brand and hope to welcome you again at our resort in the future.

Yours,

Maureen Arra Lloveras Barranta (Aya)
CRM

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen