Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömet skrevs 27 mars 2022

Jag gav min mamma en övernattning på Pier 16 i julklapp. När vi kom hit hälsade ingen på oss , eller frågade om vi ville ha hjälp. Rummet var helt ok men balkongen var smutsig och långt ifrån mysig. Vår frukost låg i det avstängda kylskåpet , vars dörr stod öppen när vi kom. Fanns ingen innehållsförteckning på förpackningen som smörgåsarna låg i så mamma vågade inte äta pga sin allergi mot kyckling. Påväg ner till restaurangen tänkte vi fråga om detta men då hade receptionen redan stängt , kl var 19:00 , stod att receptionen stänger kl 20.
Det saknades även saker till vår frukost , bla müsli till yoghurten. När man betalar nästan 2000 kr för en övernattning förväntas det lite mer än detta. Det blir definitivt ett annat hotell nästa gång.

Datum för vistelsen: mars 2022
Restyp: Reste med vänner
Tack carros2022
Omdömet skrevs 30 juli 2019

Bodde 3 nätter mitt i den svenska sommarvärmen på Pir16. Varmt varmt varmt. Öppnade balkongdörren och fick då spårvagnen som skramlade. Fungerade helt ok att bara sova hos men har man krav så får man nog åka till Stockholm. Vi kommer gärna tillbaka, har inget emot att hämta en frukost påse i foajén.

Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste med familjen
Tack hoppe2019
Omdömet skrevs 7 juni 2019

Kom ut i hopp om en ljuvlig vistelse... uppgraderade mig till svit och nej tack... balkongen har nog inte sett städning sedan året innan , badrummet hade inte produkter för antal gäster , uteserveringen bjöd på matrester från gårdagen, fläckar från glas och drycker...:( allt detta slutade med att jag lämnade mitt vinglas tog mina saker och åkte hem!!!!

Datum för vistelsen: juni 2019
Restyp: Reste ensam
1  Tack Robert R
Omdömet skrevs 11 maj 2019 från mobil enhet

Kom hit vid 3 tiden vilket stod var incheckningstiden. Ingen var där, stod utanför och frös tills en från restaurangen tillslut släppte in oss.

Rummet var tyvärr inte det bästa. Vi möttes av dålig städning där bland annat hår hittades, blöt dusch, äckliga kuddar med massa fläckar på i en låda, samt fläckigt golv.

Vidare tycker inte vi att rummet liknar bilderna speciellt mycket där man framhäver en annan bild av hur det ska se ut.

Frukosten fick man hämta i en påse från en kyl som stank möglig mat. Dock var frukosten helt okej ändå.

Det positiva var platsen som är precis vid vattnet och man möts av en mysig havssyn där det är frisk luft och bryggor man kan sitta på.

Personalen i baren var trevlig och fixade drinkar med ett leende. Mycket mysig inredning!

Rent i allmänhet trodde vi att vi skulle få mer för pengarna men vi bjöds på en hyfsad vistelse!

Datum för vistelsen: maj 2019
Tack Alexander S
Omdömet skrevs 6 april 2019

Det här är en restaurang m 13 rum, inte hotell m restaurang. Har man det med sig, och reser med egen bil, då är det värt 20m extra dit ut. Fina rum, man hämtar sin frukost i en påse på morgonen (kallskuret, sallad, ägg, jos, yoghurt, bröd... - te/kaffe fixar man själv på rummet). På fm ingen service, så inte ett ställe om man behöver hjälp med kopiering ;), men fri parkering och härligt med vattnet utanför rummet (välj rum m Havsutsikt om det finns ledigt). Mycket bra mat och bra viner på glas i restaurangen 1tr ner, fick hjälp att bära upp på rummet (reste själv, så toppen!).

Datum för vistelsen: april 2019
Tack Lirran