Ramada levererar verkligen en semesterupplevelse i vår smak. Jag och min sambo reser mycket och har besökt många och fina hotell.
Det som gör att Ramada sticker ut är lugnet och atmosfären. Personalen gör verkligen sitt yttersta, från första minuten vi anländer och genomgående under hela vistelsen, för att vi ska ha det bra. Och dem gör det med personlighet, vilket nog just är vad som gör Ramada till den fridfulla oas som det är.
Det är lugnt och skönt, men det finns oxå liv och en atmosfär som många andra hotell vi bott på saknar (trots att de varit 5-stjärniga och i toppklass).
Ett gäng grabbar spelar lite fotboll på en gräsplätt, flera i personalen hakar på och det blir riktigt bra stämning.
Det finns ett beachvolleynät och några spelar lite. Det dröjer inte länge förrens personalen är där och vattnar sanden och strax är matchen i full gång. Men utan att på något sätt störa lugnet!!
De bor barnfamiljer på hotellet, men det märks inte. Om jag var liten skulle jag tycka att stället var toppen; som en liten sagovärld.
Lite price’y i restaurangen och hotellets spa kan inte konkurrera med övriga massageställen i närheten (pga priserna som ligger över 1000BHT) och hamnar därmed helt i skymundan. Synd!
Tips är att boka de nyrenoverade rummen. De är riktigt fina och lever upp till våra krav på standard. Dock litet minus för mig som är känslig med sömnen; är cikador och grodor som sjunger om natten. Med med ett par öronproppar överlever även jag. Men ljudisolering hade varit pricken över i:et!
Tveklöst finaste delen av stranden och det som gör det hela är att restaurangen i princip ligger på stranden, med solsängarna. Allt ramas in väldigt bra med fina palmer och växter som ger en exotiskt känsla, vilket kan saknas på Kao Laks barrträdsstränder.
Skulle definitivt både åka tillbaka och rekommendera detta ställe!