Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com140 US$
Hotels.com140 US$
Priceline140 US$
Travelocity140 US$
FindHotel139 US$
Orbitz.com140 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (101)
Filtrera omdömen
101 resultat
Medlemsbetyg
23
30
35
9
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
23
30
35
9
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 101 omdömen
Omdömet skrevs 16 september 2021

Tog in på detta hotell via ett risskoverbjudande inkl middag och frukost efter att ha varit iväg och campat några dagar och ryggen behövde vila upp sig. Hotellet i sig hade nog sina glansdagar på 90-talet och har ej blivit renoverat sedan dess. Rummen är slitna men funktionella, helt klart okej då vi bodde väldigt billigt här och kunde inte förvänta oss mer. Det ligger fint vid en å, i övrigt erbjuder Olofström inte speciellt mycket men det är relativt nära till kusten. Vidare till maten...

Frukosten var helt okej. Restaurangen betecknar sig som ett steakhouse. Första dagen tog vi det som erbjuds ingå i vårt risskovpaket, det var ytterst tunna skivade fläskkotletter med friterad bakpotatis, vilket i sig var okej. Till det serverades bea troligtvis köpt på affären, den var lika fet och osmaklig som dom brukar vara iaf. Fick även lite coleslaw till som sett sina bättre dagar. Vi beställde som förrätt en snackbowl med lite friterade detaljer som ost, lök m.m. som var av något halvfabrikat, det var nog ändå det godaste på hela vistelsen.
Dag två bestämde vi oss för att prova deras burgare istället då det ändå var ett steakhouse och skulle kunna bli en trevlig upplevelse. Tyvärr måste jag säga att det var den sämsta burgare jag ätit på restaurang i Sverige, kocken verkar inte ha någon aning om hur man ska behandla kött. I menyn står det att dom serverar högrev tillagad till medium, vilket låter som en bra idé. En lagom röd och luftig burgare är exakt det jag var sugen på. Det man blir serverad är dock en extremt kompakt burgare tillagad till en bra bit över well-done, torr som något jag aldrig ätit förr, förstår inte varför man ens försökt trycka ihop en burgare på detta vis, det vet nog inte kocken heller. Våra bordsgrannar fick även en misshandlad oxfile som de skickade tillbaka då den också var stekt till absoluta torrhet.
Det mest positiva med hela restaurangen var att det fanns sleepy bulldog på fat och alla servitriser var väldigt trevliga, väldigt synd att kalla sig steakhouse utan att kunna tillaga kött tyvärr!

Datum för vistelsen: augusti 2021
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Feeelix
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 15 september 2021

Nedsläckt och stängt vid ankomst, fick ringa ett annat hotell för att komma in. Eluttag fungerade inte i rummet, ingen restaurang, otrevlig lukt i hela lokalen. Frukosten är bra, allt man behöver och fräscht.

Datum för vistelsen: september 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack JennieMartina
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 18 juli 2021

Fick ett stort ljust trebädds rum Lyxig kvällsmat . Långt mellan borden Trevlig personal Tyst på natten . Stor frukostbuffé . Fick tips av personalen om besöksmål som , Laxens Hus och Karlshamn - med sin goda glass

Datum för vistelsen: juli 2021
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Walle57
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 8 september 2019 från mobil enhet

Va i sölvesborg och jobbade i 5 dagar och våran kund hade bokat detta hotell åt mig och 3 kollegor. Vi hade 2 dubbelrum att dela på. Vårat rum va riktigt sunkigt ärligt talat. Tråkiga, gamla och slitna möbler. Kablar som var dragna lite kors och tvärs. Det rosakaklade badrummet var hemskt. Duschbåset hade inte blivit grundligt rengjort på länge.

Personalen har jag blandade uppfattningar om. Första kvällen beställde vi dricka och mat för 4000kr ungefär. Den otrevliga unga tjejen som serverades oss borde få sparken direkt. Kastade glasen ner på borden och spillde samtligas jäger shots.

Andra dagen var det dock en väldigt trevlig yngre kille spm jobbade. Plus till han!

Vårat rum blev städat endast 2 ggr ynder våran 5 dagars vistelse. Och första gången så hade dom glömt ge oss nya handdukar så vi fick gå ner och be om det själva.

Sämsta hotellet jag någonsin bott på. Hade inte stannat där är en natt till om jag så fick betalt för det.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste i arbetet
1  Tack dennisjP2566LS
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 11 augusti 2019

Jättefint hotell som ligger centralt med stora fräscha rum som har det mesta man behöver.
Personalen var tillgänglig och tillmötesgående. Frukostbuffén var stor och hade allt man kunde önska sig.

Ett minus var att vi reste med 4-åring som förväntades sova i den delade dubbelsängen (vi ifrågasatte inte detta).
Ett annat minus var att en del saker tog slut vid frukosten och att personalen inte var tillgänglig för att ersätta detta (juice, ägg, pålägg). Vid frågan om det fanns mer ägg blev svaret ”ja men det tar tid att göra mer, ska jag göra det?”

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med familjen
1  Tack LucretiaEldritch
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Gustaf A, General Manager på First Hotel Olofstrom, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2019

Hej Lucretia

Stort tack för din feedback. Glädjer mig att ni har haft en trevligt vistelse hos oss. Be gärna om en extrasäng vid nästa vistelse så ska vi fixa det här till er. Naturligtvis så borde vi frågat er vid incheck om ni önskade detta. Ska säkerställa med vår receptionschef så att denna rutin sitter framöver.

Tar även med mig er feedback angående frukosten, självklart ska det fyllas på kontinuerligt.

Varmt välkomna tillbaka snart igen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen