Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Italien när det är som bäst”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
12 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Privat rum, 1 badrum, för 4
Ripabottoni, Province of Campobasso, Molise

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 12 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Sonja W
Nivå 3 Skribent
11 omdömen
10 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 hjälpsamhetsröster
“Italien när det är som bäst”
Omdömet skrevs 2 oktober 2019 för en vistelse i september 2019

Molise är för de flesta säkert en okänd region - men vilken pärla. Vackert, vänligt och massor att se. Priserna är låga (en middag med vin runt 20-25 euro) och maten och vinet är såklart bra (det är ju Italien). Och i Molise ska man absolut bo hos Karin och Giles på Art and Breakfast. Det ligger i en fin liten by och har allt man kan önska. Vackra och bekväma rum, en ljuvlig trädgård och en gullig hund. Dessutom hjälper Karin till med olika arrangemang och tips på aktiviteter. Bland annat hade vi en matlagningskurs hos en underbar kvinna i byn och en trevlig vinprovning på en gård. Karin var med och tolkade. En utflykt till den fina stranden i Termoli (ca 45 minuters körning) är ett måste.

Kan inte nog rekommendera detta B&B. Så tacksam för de fina dagarna vi hade där

Datum för vistelsen: september 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Los Angeles
Omdömet skrevs 25 oktober 2012 för en vistelse i oktober 2012
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2012
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Alberta Canada
Omdömet skrevs 18 augusti 2012 för en vistelse i juli 2012
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2012
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
MN
Omdömet skrevs 9 januari 2012 för en vistelse i juli 2011
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2011
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Äldre resenärer
Lyxtörstande resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Netherlands
Omdömet skrevs 25 augusti 2011 för en vistelse i oktober 2009
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2009
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Resegrupp: Spouse / significant other
Din ålder 55-64
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt