Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevligt o gott”

Thairestaurang Prästgården
Rankad som nr 3 av 15 Restauranger i Kungshamn
Kök: Thailändskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Kanonbra buffé och trevlig personal! Fräscha rätter med mycket grönsaker! Extra plus blir det för hembakad paj till kaffet!

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack Sessan59
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (76)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 76 omdömen

Omdömet skrevs 2 augusti 2021

Fantastiskt god mat och trevlig personal. Alla i familjen var mycket nöjda och ett extra plus för de extremt goda vårrullarna med tillhörande sås.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Marmy76
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juni 2021 från mobil enhet

God mat, men nu som alla andra gånger tar en del mat slut och man får ofta vänta på att dom fyller på. Till slut tappar man lusten och vänta. Dåligt att dom inte kollar när rätterna börjar ta slut och fyller på i god tid.

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack Peter22845
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 maj 2021

Supergod mat. Trevlig personal. Rekommenderar nummer 14. Kyckling med grönsaker i gul curry. Smakar som något jag inte smakat innan!

Datum för besöket: mars 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack henryy1982
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 oktober 2020

Maten och servicen är jättebra , trevlig uteplats i soligt läge ,maten kan beställas som hämtmat , restaurangen ligger i en gammal prästgård med små mysiga rum

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 552leifh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Thairestaurang Prästgården tittade också på

Smögen, Västra Götalands län
Smögen, Västra Götalands län
 
Smögen, Västra Götalands län
Kungshamn, Västra Götalands län
 

Besökt Thairestaurang Prästgården? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt