Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa thai!”

Thairestaurang Prästgården
Rankad som nr 3 av 15 Restauranger i Kungshamn
Kök: Thailändskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Supergod mat. Trevlig personal. Rekommenderar nummer 14. Kyckling med grönsaker i gul curry. Smakar som något jag inte smakat innan!

Datum för besöket: mars 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack henryy1982
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (71)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 71 omdömen

Omdömet skrevs 21 oktober 2020

Maten och servicen är jättebra , trevlig uteplats i soligt läge ,maten kan beställas som hämtmat , restaurangen ligger i en gammal prästgård med små mysiga rum

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 552leifh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 september 2020 från mobil enhet

Blev stammisar här under vår vistelse i området, god mat till bra pris och dessutom buffé på vardagar. Åt även helg och fick då stora portioner!

Datum för besöket: september 2020
2  Tack melodysundberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2020

Vi åt en mycket god familje middag den 16:e augusti där speciellt Tom Yam Goong (räksoppa) var bland det godaste jag någonsin ätit i Sverige. Det är prisvärt och man känner sig nöjd när man går härifrån då också servicen är på topp. Jag kan starkt rekommendera denna restaurang!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack X647UEkurts
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2020 från mobil enhet

Det var god och fräsch mat. Rejäla portioner och en bra service. Vi trivdes utmärkt hela familjen!!!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack kroos1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Thairestaurang Prästgården tittade också på

Smögen, Västra Götalands län
Smögen, Västra Götalands län
 
Smögen, Västra Götalands län
Kungshamn, Västra Götalands län
 

Besökt Thairestaurang Prästgården? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt