Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supergott!”

Blue Wave Restaurant
Rankad som nr 2 av 33 Restauranger i Wichit
Certificate of Excellence
Prisklass: 2 US$ - 28 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 24 februari 2018 från mobil enhet

Seriöst den bästa thaimaten i hela Cape Panwa! Världens sötaste och gulligaste mest hjälpsamma personal, allt vi åt inom thaikategorin var magiskt gott! Jordnötssåsen var OTROLOGT god, bästa vi någonsin ätit! Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: februari 2018
Tack stenehov87
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (138)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 139 omdömen

Omdömet skrevs 16 februari 2018 från mobil enhet

God mat till bra pris. Gullig personal. Mycket att göra på grund av många kunder. Bar det är ett bra betyg.

Datum för besöket: februari 2018
Tack SorseleBi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 november 2017 från mobil enhet

Goda enkla maträtter till så billigt pris! Deras drinkar var inte lika goda men maten var helt suverän! Besöktes mer än en gång under vistelsen

Datum för besöket: november 2017
Tack Jennifer B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TripAdvisor-medlem
4
Omdömet skrevs 4 april 2017 från mobil enhet

Ett ställe vi fastnat för! Riktigt god mat, väldigt trevlig och engagerad personal och ett väldigt bra pris på mat och dryck.

Datum för besöket: april 2017
Tack TripAdvisor-medlem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2017 från mobil enhet

Klart bästa maten i Cape panwa. Tyvärr blir det lite si och så med beställningen när det är mycket gäster... den goda maten och trevliga personalen uppväger dock detta!

Datum för besöket: februari 2017
Tack Petra L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Blue Wave Restaurant tittade också på

 
Cape Panwa, Phuket
 
Cape Panwa, Phuket
Cape Panwa, Phuket
 

Besökt Blue Wave Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt