Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Annorlunda utflykt, värt att besöka

Jag hade som mål att besöka moose garden denna sommar för att se varför turister lockas dit. Efter ... läs mer

Omdömet skrevs 8 september 2020
travelhoe03
,
Sverige
från mobil enhet
Rekommenderar Moose garden

Tyckte först att det var lite dyrt inträde, men den uppfattningen ändrades ganska direkt när vi ... läs mer

Omdömet skrevs 28 augusti 2020
HelenaO71
,
Östersund, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 57 omdömen
  
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.
Omdömen (57)
Filtrera omdömen
57 resultat
Medlemsbetyg
37
18
1
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
37
18
1
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 57 omdömen
Omdömet skrevs 8 september 2020 från mobil enhet

Jag hade som mål att besöka moose garden denna sommar för att se varför turister lockas dit. Efter besöket förstod jag varför. Det är speciellt att få var nära och klappa dessa mäktiga djur och det känns bra att få se att de lever i bra förhållanden. Ägaren som genomförde turen var väldigt karismatisk och hade mycket att berätta. Det bästa var faktiskt att få lyssna på hans historier om vad han gjort världen över, och för mig som inte hade någon aning om något av vad han gjort var det otroligt att höra.

Datum för upplevelsen: augusti 2020
1  Tack travelhoe03
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 29 augusti 2020 från mobil enhet

Tyckte först att det var lite dyrt inträde, men den uppfattningen ändrades ganska direkt när vi kom. Vilken otroligt härlig ägare som vi hade äran att ha som guide den här dagen. Jag hade kunnat stannat hela dagen för att lyssna på alla spännande äventyr dessa älgar gett honom. På slutet av guidningen fick vi gå in en familj i taget och fotas med älgarna. Man kan även hyra stuga med utsikt över älghagarna. Finns fika och souvenirer att köpa på plats. Är ni i närheten så rekommenderar jag en tur till Moose garden. Väl värt ett besök.

Datum för upplevelsen: augusti 2020
2  Tack HelenaO71
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 29 juni 2019 från mobil enhet

Här kommer man älgarna nära även älgkalven som var endast 4 veckor gammal. Guiden var kunnig och framhöll respekten för djuren.

Datum för upplevelsen: juni 2019
1  Tack 518beritn
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 22 mars 2019

Underbar plats med bra guider som verkligen älskar älgarna och man får känslan av att djuren mår extremt bra vilket är viktigt! Trevligt fik finns med underbart gott fika och kaffe. Mysiga stugor finns om man vill övernatta och njuta av den fantastiska miljön.

Datum för upplevelsen: juli 2018
Tack Patrick N
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 6 augusti 2018

Kunnig guid delade med sig av sina kunskaper på ett sympatiskt sätt. Efter information om älg i allmänhet och deras i synnerhet promenerade vi från samlingsplatsen vid kafeterian till utfodringsplatsen i älgarnas hägn.
För att få deras uppmärksamhet bjöds det på potatis och sly med färska blad. Eftersom älgarna är i stort sett helt tama kunde vi klappa och kela med dem under tiden att de åt. Väl värt ett besök.

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Tack Pelle L
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen