Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Bra guide

Roligt att få träffa älgar på nära håll. Lite synd att kalvarna inte vågade komma fram, men förstår ... läs mer

Omdömet skrevs för 3 veckor sedan
AC123123
från mobil enhet
Annorlunda utflykt, värt att besöka

Jag hade som mål att besöka moose garden denna sommar för att se varför turister lockas dit. Efter ... läs mer

Omdömet skrevs 8 september 2020
travelhoe03
,
Sverige
från mobil enhet
Läs alla 57 omdömen
  
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.
Omdömen (57)
Filtrera omdömen
57 resultat
Medlemsbetyg
37
18
1
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
37
18
1
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 57 omdömen
Omdömet skrevs 29 juni 2019 från mobil enhet

Här kommer man älgarna nära även älgkalven som var endast 4 veckor gammal. Guiden var kunnig och framhöll respekten för djuren.

Datum för upplevelsen: juni 2019
1  Tack 518beritn
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 22 mars 2019

Underbar plats med bra guider som verkligen älskar älgarna och man får känslan av att djuren mår extremt bra vilket är viktigt! Trevligt fik finns med underbart gott fika och kaffe. Mysiga stugor finns om man vill övernatta och njuta av den fantastiska miljön.

Datum för upplevelsen: juli 2018
Tack Patrick N
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 6 augusti 2018

Kunnig guid delade med sig av sina kunskaper på ett sympatiskt sätt. Efter information om älg i allmänhet och deras i synnerhet promenerade vi från samlingsplatsen vid kafeterian till utfodringsplatsen i älgarnas hägn.
För att få deras uppmärksamhet bjöds det på potatis och sly med färska blad. Eftersom älgarna är i stort sett helt tama kunde vi klappa och kela med dem under tiden att de åt. Väl värt ett besök.

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Tack Pelle L
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 6 augusti 2018 från mobil enhet

Mycket trevligt. Bra och trevlig guide som visste vad han pratade om. Roligt med en sådan trevlig och intressant attraktion så nära Östersund.

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Tack larsl460
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 23 juli 2018 från mobil enhet

Oerhört kunnig och trevlig guide. Intressant att höra fakta och kuriosa om älgen. Besöket inne i hägnet var häftigt. Är ni i närheten åk dit! Kolla på hemsidan först gällande tider för guidning.

Datum för upplevelsen: juli 2018
1  Tack mattsj2015
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen