Bra guidning med rolig kuriosa om älgarna. Möjlighet att komma väldigt nära och klappa på både ... läs mer
Roligt att få träffa älgar på nära håll. Lite synd att kalvarna inte vågade komma fram, men förstår ... läs mer
Informativt och bra organiserat! Guiden Tim engagerad och väl påläst även mycket bra engelsk information. Otroligt att få klappa och komma nära en levande älg. Var aldrig orolig utan kändes säkert att vara inne hos älgarna. Rekommenderas varmt!
Ett mycket trevligt ställe vi besökte idag (26 juli 2017). En väldigt trevlig och kunnig guide mötte oss på den stora verandan och hade en redogörelse om platsen och älgarna som fanns där och allt kring dem. Han var en av de duktigaste guider jag träffat, blandade svenska och engelska på ett föredömligt sätt.
Ett fint ställe där djuren ser ut att må bra och dagens höjdpunkt för barnen var att klappa Potter, en otroligt söt älgkalv.
Trevlig personal och mycket trevliga och glada älgar :) Rekommenderas för både stora och små! Var nog inte sista gången jag är här.
Jättenöjda med besöket, bra och kunnig personal, kul att träffa älgarna på nära håll.
Rekommenderas varmt.
Funkar för alla åldrar.
Kunnig, trevlig, rolig och inspirerande ägare och guide. Först information om älgar på svenska, engelska och tyska, lite smått och gott, och sedan en kort promenad till älghägnet. Fascinerande att älgarna kom när guiden visslade på dem. Det kändes tryggt att efter en del ytterligare information och förhållningsregler få gå in i hägnet. Att klappa den liggande älgtjuren Nils och ta foton var en höjdare.
Firade midsommar hos de och blev supernöjd! Trevlig och kunnig ägare som tog hand om oss som om vi var familjemedlemmar . Själva boendet är rent och enkelt, finns allt som man kan tänka sig behöva. Älgfarmen är ett måste !!!! Privatvisning ingår om man sover hos de👍
Nöjd! Nöjd! Nöjd!