Ylva
Umeå, Sverige

Boka inte stuga 4 bäddar wc/dusch!

2,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 24 aug. 2024från mobil enhet
Stugan är inte färdigbyggd. Finns 4 skraltiga sängar. Ett köksbord med fyra stolar som förmodligen används på en byggarbetsplats.
Kylskåp, kaffebryggare och fyra kaffekoppar.
Inga hängare någonstans inte heller på toa.
Toan är ok. För detta får du betala sek1690!
Vid klagomål till receptionen får man till svar att priset kommer att bli ännu högre när dessa stugor är färdigställda.
Datum för vistelsen: augusti 2024
Resetyp: Reste som ett par
5.2 km från Norrfällsvikens Camping & Stugby
Framsidan på hotellet med entré och uteplats
13.3 km från Norrfällsvikens Camping & Stugby
8.6 km från Norrfällsvikens Camping & Stugby
Pool
43.4 km från Norrfällsvikens Camping & Stugby
34.9 km från Norrfällsvikens Camping & Stugby
Gårdshuset med egen uteplats i söderläge
    11.7 km från Norrfällsvikens Camping & Stugby
    Overhornas Camping
    35.1 km från Norrfällsvikens Camping & Stugby
    Visa fler hotell i Mjällom
    Omdömet skrevs 8 augusti 2024

Helt fantastisk camping! Rekomenderar verkligen, vi var så nöjda!! Fräscha duschar och toaletter. Trevlig personal, vacker utsikt, natur.......nära havet. Helt perfekt! Vi kommer gärna åter. Nära till allt som räknas, hav, natur, fina människor, lugnet.
    Ingen kost på byte av kylklampar, sånt kommer man ihåg:)

Rumstips: Njut av lugnet, och närheten till vacker natur.
    Tack Seaside50317003264
    Omdömet skrevs 26 juli 2024 från mobil enhet

Fräscha servicehus generösa platser på den nya delen.
    Men, skapa yta för lek och bollspel dit barn kan hänvisas. Vi blev otroligt less på allt bollspel i närheten av vår husbil.
    Detta borde framgå som en del av den information som man borde få vid incheckning

Tack Daydream63845107512
    Omdömet skrevs 22 juli 2024

Stor camping med bra faciliteter, dusch, diskmöjligheter, spisar och närhet till kusten, men väl magstarkt att ta nästan 400 kronor för en natt i ett tvåmanstält utan el. Kommer inte campa här igen med den prissättningen. Väljer hellre fri camping i närheten, som det finns goda möjligheter till.

Restyp: Reste ensam
    Tack Relax04397807889
    Omdömet skrevs 11 juli 2024 från mobil enhet

Åkte tillbaka hit eftersom vi trivdes så gott för två år sedan. Lika bra nu. Jättefin service och trevlig personal. Alldeles lagom stuga för två personer (övernattning stuga) finns allt man behöver. Fint i servicehus och städat på toaletterna. Fina promenadstråk och vackert överallt. Två mycket bra restauranger precis intill. Rekommenderar allt.

Tack nunnsan
    Omdömet skrevs 26 juli 2023 från mobil enhet

Vi tältade en natt på Norrfällsvikens camping och i och med att vi behövde el och ville sova på plan mark, så blev vi rekommenderade att välja deras nya område för husvagn/husbil. När vi hade satt upp vårt tält så såg vi att man behövde en särskild adapter för att kunna koppla in elkabeln i elstolpen (något som man inte behövde på de andra områdena). Detta hade vi inte blivit informerade om vid incheckning. När vi gick till receptionen så sa de att dessa kablar brukar säljas där, men att de var slut. Då träffade vi ägaren av campingen som tog fram en gammal, sliten och smutsig adapter, som vi skulle få köpa av honom för 250kr!?! Nypris på Biltema är 119kr. Inte okej att sälja gamla kvarglömda adaptrar och dessutom för ockerpriser. Vilket skämt!

I övrigt så var vår vistelse helt okej. Fin omgivning utanför campingområdet.

Datum för vistelsen: juli 2023
    Tack Global49388176676