Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Solana Hotel and Spa(Mellieha)(Mycket prisvärt!)
128 US$
123 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Classic Rooms(Mellieha)
82 US$
Booking.com
Se erbjudande
Pergola Hotel & Spa(Mellieha)
134 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Rabattmeddelande! 27 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 27 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 184 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

238 US$
227 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
162 US$
134 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
307 US$
250 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
TripAdvisor
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
Aurora(Mellieha)
TripAdvisor
Se erbjudande
Omdömen (4 757)
Filtrera omdömen
4 757 resultat
Medlemsbetyg
3 154
1 129
321
94
59
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
3 154
1 129
321
94
59
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1419 av 4 757 omdömen
Omdömet skrevs 15 februari 2018

Jodå, vill man ha lyx och flärd är det bra. Fina rum med sköna sängar, kändes dock lite tillknäppt med låsta dörrar här och där så man inte kunde komma ut till poolen ute eller så kunde man komma ut men inte in!
Kräver att man tar buss eller taxi för att äta annat än hotellets mat då det ligger lite på sidan av.

  • Bodde här: februari 2018, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack Camilla W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Josian V, PA to The General Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands, svarade på det här omdömetSvarade 16 februari 2018
Google-översättning

Thank you for your review.

We are glad to read that overall you have enjoyed your stay. With regards to the doors leading to the pool, these are never locked, except for one which leads to Flavours restaurant.

We truly hope that we will have the opportunity to welcome you once again in the near future.

Regards,
Josian Vella

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2018

Helt under bart hotell och maten i topp klass trevlig personal.Rent o fint och bra musik i baren med Johnny the moon Walker,fina pooler både inomhus och utomhus nära till havet med klart o fint vatten,bra mat ställen nära havet med bra priser ,

  • Bodde här: januari 2018, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack timpatjn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Josian V, other på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands, svarade på det här omdömetSvarade 26 januari 2018
Google-översättning

Thank you for your review.

We are delighted to read that you have enjoyed your stay and our entertainment with Johnnie Gee.

We look forward to your next visit.

Regards,
Josian Vella

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2017

Hotellet hade 5 stjärnor och det har det nog haft. Nu har det kanske tappat lite. Inget vatten på rummet, inget i minibaren m.m. för övrigt lite slitet. Personalen var mycket trevlig och tillmötesgående, de var 5 stjärniga. De närmaste omgivningarna var bra men det ligger lite avsides.

Bodde här: september 2017
Tack jorgen_petersohn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Josian V, PA to The General Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands, svarade på det här omdömetSvarade 26 december 2017
Google-översättning

Thank you for your review.

We are glad that you like the surroundings and that you found our staff to be very helpful, however we are sorry to read that in your opinion the hotel does not live up to your five star expectations.

We truly hope to have the opportunity to welcome you once again.

Regards,
Josian Vella

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 december 2017 från mobil enhet

Flyg resa Landvetter till Malta via Frankfurt. Reser med Lufthansa och bra service ombord . Vänte tid Frankfurt 3,0 timmar gör det möjligt att ev shoppa eller äta något. Hem resa med Lufthansa och SAS
Samma tider men fick byta flyg i Stockholm. Förordar Lufthansa båda vägarna till Landvetter direkt.

Bodde här: februari 2017, reste som ett par
3  Tack frankmE598FT
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Josian V, PA to The General Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands, svarade på det här omdömetSvarade 7 december 2017
Google-översättning

Thank you for your review.

We look forward to your next visit.

Kind regards,
Josian Vella

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 november 2017 från mobil enhet

Fint hotell med pooler utomhus, inomhus och fin badstrand vid havet. Nya handdukar får man hämta för att använda när man ska bada. Bra för familjer med bad och lekrum. Aktiviteter varje dag som hotellet anordnar. Flera restauranger och musik på kvällarna. Bussar som går ofta i närheten av hotellet till olika ställen i Malta. Liten affär som man kan handla så man kan laga mat. Personalen är jättetrevliga och hjälpsamma. Sängarna och kuddarna är så sköna att sova på. Morgonrock och tofflor att gå i när man är i lägenheten eller ska gå och bada. Verkligen ett bra ställe att koppla av och njuta av att det finns allt. Kommer att boka detta hotell flera gånger

Bodde här: november 2017, reste med familjen
1  Tack Teresa H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Josian V, PA to The General Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands, svarade på det här omdömetSvarade 4 december 2017
Google-översättning

Thank you for writing in with such a detailed review.

It is a pleasure to read that overall you have enjoyed your stay at the resort and that you found our staff to be so helpful.

Whilst we look forward to your next visit, on behalf of the Golden Sands team we wish you all the best.

Regards,
Josian Vella
PA to The General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen