Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Överpriser ”
Omdöme om Dubái Lounge

Dubái Lounge
Boka med
Dubái Lounge har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Välj en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Rankad som nr 14 av 783 Restauranger i Arona
Prisklass: 11 US$ - 28 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Dyrt jämfört med andra indiska restauranger två vuxna två barn 86 euro, har vid två tidigare tillfällen ätit indiskt under vår vistelse här och beställt i princip samma meny och den har då landat på 56 euro!?
Så besök tex sher e Punjab eller Bombay blue
Bättre mat bättre priser, mycket bättre! Tumme ner för överpriser på Dubai lounge.

Tack niklasasberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DelhiDelights, Gerente på Dubái Lounge, svarade på det här omdömetSvarade 31 mars 2018
Google-översättning

Dear Niklasasberg.
Thank you so much for sharing your experience and words of appreciation.
We are humbled by your words and delighted to know that you enjoyed the cuisine and our hospitality.
I assure you that at Delights we take extreme care to ensure that service and food are of highest quality.
We have taken a serious note of your feedback.
Looking forward to welcoming you back soon.

Best Regards,
General Manager.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (168)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 170 omdömen

Omdömet skrevs 28 mars 2018 från mobil enhet

Bästa Tikka Masala jag ätit i hela mitt liv och det är många
Genuint god och vällagad mat. Mycket trevlig personal. Kan verkligen rekommendera denna restaurang

1  Tack Tomas L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DelhiDelights, Gerente på Dubái Lounge, svarade på det här omdömetSvarade 31 mars 2018
Google-översättning

Dear Tomas L.
Thank you so much for sharing your experience and words of appreciation.
We are humbled by your words and delighted to know that you enjoyed the cuisine and our hospitality.
Looking forward to welcoming you back soon.

Best Regards,
General Manager.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2018 från mobil enhet

Bra råvaror, goda smaker, trevlig och hjälpsam personal hos denna relativt nyöppnade indiska restaurang. Om ett halvår, när ryktet gått, kommer det vara fullsatt här. Rekommenderas!

1  Tack Pelle B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DelhiDelights, Gerente på Dubái Lounge, svarade på det här omdömetSvarade 8 mars 2018
Google-översättning

Dear Pelle B.
Thank you so much for sharing your experience and words of appreciation.
We are humbled by your words and delighted to know that you enjoyed the cuisine and our hospitality.
Looking forward to welcoming you back soon.

Best Regards,
General Manager.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2018 från mobil enhet

Tre familjer, 6 vuxna och 7 barn fick njuta av en god middag. Vi valde att dela på 5 olika indiska rätter som personalen valde ut åt oss. God mat och bra service!

1  Tack Ronny S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DelhiDelights, Gerente på Dubái Lounge, svarade på det här omdömetSvarade 5 mars 2018
Google-översättning

Dear Ronny.
Thank you so much for sharing your experience and words of appreciation.
We are humbled by your words and delighted to know that you enjoyed the cuisine and our hospitality.
Looking forward to welcoming you back soon.

Best Regards,
General Manager.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2018 från mobil enhet

När vi var där verkade det vara nyöppnat så de hade inte riktigt jobba in personalen vilket ledde till rätt lång väntetid trotts att vi inte var många i lokalen. När väl maten kom in så var den helt ok. Har ätit godare indisk mat men om man är sugen på indiskt är det ett gott alternativ till alla andra restauranger som ligger i närheten.

1  Tack Jojje79
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DelhiDelights, Gerente på Dubái Lounge, svarade på det här omdömetSvarade 26 januari 2018
Google-översättning

Dear Jojje79
Greetings from Delhi Delights !

We have received your feedback about your dining experience at the Delhi Delights. It is extremely disappointing and upsetting for me that we fared so poorly in delivering service. I assure you that at Delights we take extreme care to ensure that service and food are of highest quality, however in this case we have clearly failed.
We have taken a serious note of your feedback and assure you that we will do everything it takes to ensure that such incidents are never repeated.

Once again i apologies sincerely for all the inconvenience caused to you and really hope that you will give us an another opportunity.

Eagerly looking forward to see you again !

Best Regards,
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Dubái Lounge tittade också på

 
Playa de las Americas, Teneriffa
 

Besökt Dubái Lounge? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt