Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket bra mat! Fantastisk personal”

Deutsches Gasthaus Atlantis 1
Rankad som nr 142 av 651 Restauranger i Maspalomas
Certificate of Excellence
Kök: Tyskt, Spanskt, Gastropub
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 1 februari 2020 från mobil enhet

Mycket bra mat!
Har under vår semester på 14 dagar valt att äta här 5-kvällar då vi varit så nöjda med maten. Och ett stort pluss till den väldigt trevliga personalen. Rekommenderar verkligen denna resturang.

Datum för besöket: februari 2020
Tack LennartAlvarsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (179)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 179 omdömen

Omdömet skrevs 6 november 2019 från mobil enhet

10 st Tyska Tapas,dyrt och dåligt, helt ointressant.Inget som var bra.
Vi får skylla oss själva,idén är idiotisk.
MYCKET trevlig personal.

Datum för besöket: november 2019
Tack dingtuna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SEKTOR7, Leiter Öffentlichkeitsarbeit på Deutsches Gasthaus Atlantis 1, svarade på det här omdömetSvarade 15 november 2019
Google-översättning

Thanks for your reply. Too bad we could not meet your taste. We will do our best that your next stay will be more delicious.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 januari 2019

Rekommenderar verkligen denna restaurang, fantastisk väl tillagad mat, mycket trevlig personal mysig lokal

Datum för besöket: december 2018
Tack Eva A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 oktober 2018 från mobil enhet

Underbar kväll med god mat och suverän underhållning i form av harpa och gitarrspelande man som gav oss en speciell kväll med lugn och ro i stillsam harmoni med god mat. Vi kommer tillbaka!!

Datum för besöket: oktober 2018
Tack G9116GEmaried
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 april 2018 från mobil enhet

Vi var 5 vuxna och 3 barn som gick hit för att de hade fått bra betyg här på TripAdvisor .
Men vi är väldigt besvikna, lång väntan på att få beställa mat och ännu längre väntan på att få in maten trots att det är få gäster i restaurangen . Uselt .

Datum för besöket: april 2018
1  Tack Mimsan11
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Deutsches Gasthaus Atlantis 1 tittade också på

Playa del Inglés, Maspalomas
Playa del Inglés, Maspalomas
 
Playa del Inglés, Maspalomas
Playa del Inglés, Maspalomas
 

Besökt Deutsches Gasthaus Atlantis 1? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt