Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (987)
Filtrera omdömen
987 resultat
Medlemsbetyg
491
401
79
12
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
491
401
79
12
4
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 987 omdömen
Omdömet skrevs 4 mars 2018

Trevligt hotell med trevlig personal. Vi bodde i huvudbyggnaden med utsikt mot tennisbanan/minigolfbanan vilket kanske inte är så vackert men det är absolut tyst när man ska sova. Vår balkong hade förmiddagssol vilket vi uppskattade.

Maten var helt ok, alltid en soppa och flera olika rätter att välja på till middagen. Frukosten var tämligen likartad under våra veckor: äggröra, stekta ägg, omelett, bacon, bröd, yoghurt, frukt.

Avgiftsfri tvättstuga med tre maskiner och två torktumlare. Tvätt- och sköljmedel tillhandahålls av hotellet. Safetybox på rummet samt parkering var gratis därför att vi bokat 4 veckor med halvpension.

Handdukarna byttes varje dag men städningen i övrigt var mindre bra.

Det har varit fyra bra veckor med ganska dåligt väder men det kan ju hotellet inte lastas för.

  • Bodde här: februari 2018, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack poprim
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Infopalmoasis, Director de Relaciones con Clientes på Palm Oasis Maspalomas, svarade på det här omdömetSvarade 7 mars 2018
Google-översättning

Dear guests,
Thank you very much for choosing our hotel for your holidays and also for your kind review here on Tripadvisor.
We are pleased to know that you enjoyed every corner of our hotel and that you liked the gastronomic variety that we offer in the hotel.
We hope for the opportunity to host you in a not too distant future and that you have more luck with the weather!

With kind regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018 från mobil enhet

Bra hotell anläggning fina pooler lugnt läge ligger lite avsides men taxi är billigt - minsta tv jag har haft på ett hotell passar nog mest äldre som v ill ta det lugnt inte så många barnfamiljer men mycket trevlig personal

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack Stefan C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Infopalmoasis, Director de Relaciones con Clientes på Palm Oasis Maspalomas, svarade på det här omdömetSvarade 5 mars 2018
Google-översättning

Dear guests,
First of all, thank you very much for your comment about your stay in our hotel and of course for choosing Palm Oasis for your holidays.
We are happy to know that you enjoyed the service, our facilities and the atmosphere that surrounds us. Thank you also for your kind comments about our staff, which will be shared with them.
We are aware of our location and that is why the Hotel offers a free shuttle service to Maspalomas beach. Schedules are available at the reception.
We are looking forward to welcome you back very soon.

With kind regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2018

Ett väldigt bra hotell med fina rum med balkong och mycket bra poolområde med två stora pooler. Finns tennisbana samt minigolfområde utomhus samt ett allrum där det finns pingisbord och annat skoj.

På minussidan kommer tyvärr restaurangen som kändes som en skolmatsal och ganska trist frukost (fast det fanns mycket att välja på). Även ett minus för gymmet som var väldigt litet och föråldrat.

I stort är vi väldigt nöjda med hotellet då det viktigaste för oss var bra rum samt bra poolområde. Mat äter man gärna på olika ställen varje kväll och det finns bra utbud hyfsat nära.

Tips för att välja rum: Hörnrum är väldigt bra, vi bodde i rum A406 och var väldigt nöjda.
  • Bodde här: december 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Niklas A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Infopalmoasis, Director de Relaciones con Clientes på Palm Oasis Maspalomas, svarade på det här omdömetSvarade 2 mars 2018
Google-översättning

Dear guests,
Thank you for choosing Palm Oasis for your holidays and writing a review regarding your stay.
Please be assured that we do take all your comments very seriously, as we strive to provide our guests a wonderful experience. We are also very pleased to know that you enjoyed every corner of our hotel and that you like the apartments and the pool área.
We would be delighted to welcome you again. Please if you need assistance for your next booking, contact with us.

Best regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 november 2017

Hotellet ligger på höjden i utkanten av Maspalomas. Bra taxi-förbindelser till restauranger och bad. Kostar 50 kronor enkel resa. Poolen var bra för både vuxna och barn. Rymligt hotell och ingen hysteri med bokning av solstolar. Mycket rena och stora rum. Gångavstånd till shopping. Maten på hotellet är dock mindre bra. Köp egen frukost och välj andra restauranger på kvällen.

  • Bodde här: november 2017, reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Nils W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Infopalmoasis, Director de Relaciones con Clientes på Palm Oasis Maspalomas, svarade på det här omdömetSvarade 16 mars 2018
Google-översättning

Dear family,
thank you for choosing Palm Oasis for your family holidays and for your to share your opinion in Tripadvisor. We are happy to know that you enjoyed the time in our Hotel and that you liked our facilities. We also have taken note about your point of the food, which will be checked from the responsible department.
As we are aware of our location, the Hotel offers also a free shuttle service to Maspalomas beach. Timetables are available at the reception.
We would be delighted to welcome you again. If you need assistance for your next booking,please contact with us.

Best regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 maj 2017 från mobil enhet

Vårt rum låg i de "mindre" husen längs bergssluttningarna, ej i själva hotelldelen.

När vi kom in i rummet var det som att gå i en labyrint, vilket gigantiskt rum vi fått!
95 kvm stod det i beskrivningen men det kändes faktiskt ännu större.

I denna typ av hus finns två lägenheter på varje våning i tre våningar.
Vill ni ha det bästa rummet skall ni göra en önskning att få bo högst upp, på våning tre.
Då får ni nämligen t.ex. en stor balkong, en liten balkong, en fransk balkong OCH en takterass med 360-graders vy av hela Maspalomas/Playa del Ingles/Meloneras-området plus bergen och havet - grymt coolt!
Ni får även ett normalt badrum, ett gigantiskt badrum med massagebad och massagedusch och två stora sovrum med 105-sängar, dvs en 210 bred dubbelsäng!

Det absolut enda vi kan ha synpunkt på är bäddsoffan.
I vårt rum var den så dålig så våra barnen varken ville eller kunde sova i den. Den borde bytas ut men det blir nog svårt då den matchar inredningen i alla rum.
Sedan saknar (det stora riktiga köket) diskmaskin. Fast å andra sidan löste städerskan disken så det går egentligen inte att klaga på.

Vi betalade 7200:-/7 nätter för detta rum och det måste anses vara ett kap för denna höga standard.

Utomhus är det en enorm superfin trädgård med stora härliga pooler och jacuzzis.

Lekrum för barnen med pingis var uppskattat (se bara till att ta med egna bollar och rack då de man får låna av hotellet var av mycket dålig kvalité, vi hade tänkt på det så det var tur!).

Hotellpersonalen var verkligen toppen, alla utom en städerska som var lite ovarsam med våra saker när hon städade vårt rum. Man kan säga att hon städade lite för bra.

Billig och bra poolbar som har fantastiska smoothies - rekommenderas!

Sedan kan nog vissa personer känna att delar av rummet börjar bli LITE slitet.
Det har åtminstone jag överseende med då allt det andra var så himla bra.

Kan verkligen rekommendera detta hotell!

Bodde här: april 2017, reste med familjen
Tack Arne A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen