Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
144 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-05-15
StayForLong
160 US$
View deal
Destinia.com
160 US$
127 US$
View deal
SPARA 33 US$
Kostnadsfri avbokning till den 21-05-07
Agoda.com128 US$
eDreams
Snaptravel
Visa alla 11 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (964)
Filtrera omdömen
964 resultat
Medlemsbetyg
152
306
249
130
127
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
152
306
249
130
127
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 964 omdömen
Omdömet skrevs 17 mars 2018 från mobil enhet

Vi ger Koala Garden Suites 3,5 stjärnor av 5 stjärnor.
Rummet var fint och servicen var mycket bra. Då en av oss blev sjuk av influensa, fick vi möjlighet att ta med maten till rummet och dom frågade hela tiden hur vi mådde. Vi önskar att maten vissa dagar hade hållt bättre standard, annars är vi väldigt nöjda med detta hotell.

Datum för vistelsen: mars 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack 164kristianp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
THe Koala Garde... T, Gerente på Apartamentos THe Koala Garden, svarade på det här omdömetSvarade 22 mars 2018
Google-översättning

Dear Kristian P,

On behalf the Koala staff we are very happy that you have appreciated our effort taking care of all of you and your family.
Firstly I would like to let you know that we have two establishments under Koala name and you have used the Apartments account but your description about the services are mainly from the hotel. I clarify this trying to make as simple as possible your next reservation in the Hotel.

We deeply appreciate that you have taken the time writing this review about your stay with us because your feedback is a very relevant source of information for us.

We remain at your disposal if you would decide to come back to our hotel.

Kind regards,
Management.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 januari 2018 från mobil enhet

Lägenheten var större än väntat. Stort sovrum, vardagsrum/litet kök, badrum och balkong. Stor garderob ett plus. Rent och fräscht, städning i stort sett varje dag. Lugnt område. Enda nackdelen var avståndet till stranden och centrum, men hotellet har en buss som går ett par gånger om dagen till stranden och utanför ingången till lägenhetsområdet finns en taxihållplats.

Datum för vistelsen: januari 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Carizell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
THe Koala Garde... T, Gerente på Apartamentos THe Koala Garden, svarade på det här omdömetSvarade 27 januari 2018
Google-översättning

Dear Carizell,

Thank you for the time you have spent writing this comment about your recent stay with us.

We deeply appreciate your words about cleanliness, establishment and room size.

We wait to welcome you back in Koala very soon!

Kind regards,
Management.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 december 2017 från mobil enhet

Har bokat hotellet via Ving och är här just nu. Vårt rum är jättefint, känns nyrenoverat med fräscht badrum med både badkar och dusch. Rummet ligger nära både pooler och restaurang.
Hotellet har en barnklubb med superhärliga värdar som verkligen tar hand om barnen på ett bra sätt.
Städningen är bra. Saknar någon form av täcke eller tjockare filt då det är rätt kallt på nätterna.
Vi har bokat all inclusive och maten är ok, varken mer eller mindre. Det känns som samma lika varje dag. Restaurangpersonalen är jättetrevliga, dock fattas det lilla extra i detaljerna som skulle göra det hela trevligare. Just nu får man lite fabrikskänsla. Dämpa belysningen, sätt ut lite ljuslyktor, varför inte någon dekoration på borden och lite musik hade inte varit fel. Gör atmosfären mysigare så det inte känns som en skolmatsal som man snabbt vill bort från.
Sen en märkliga reflektion. Det finns tv på rummen men vill man se på den måste man låna en fjärrkontroll från receptionen och lämna 20 EUR i deposition.. för en fjärrkontroll!?!! Varför då? Jobbar själv i hotellbranschen och har aldrig varit med om det tidigare.
Totalt sett ett ok hotell som med lite mer fokus på detaljer, atmosfär och känsla kan vara ett bra alternativ för er som inte vill bo mitt i smeten.

Datum för vistelsen: december 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack Andreanskan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
THe Koala Garde... T, Gerente på Apartamentos THe Koala Garden, svarade på det här omdömetSvarade 30 december 2017
Google-översättning

Dear Andreanskan,

Thank you for writing this review about your recent stay with us.

We are improving every day and that is why for example in the hotel area there is no deposit anymore for the remote control and the music in the restaurant is under demand.
We apreciate your comments because we take them into account and we listen and act depending on them.

We remain at your disposal if you might want to come back and see our improvements.

Best regards,
Management.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 september 2017

Ger sämsta sämsta till studio koala, renovering pågick då vi var där i mars 2017.
Ensidig all inclusive, långt att gå för att få mat alla gånger, Stora kackerlackor på rummet, kanske inte konstigt då renovering höll på i lägenheterna nära med borrmaskiner och annat ljudstörande. Kommer aldrig att rekommendera någon att bo där och kommer ej heller att komma tillbaka dit. Klagade hos Ving som bara skickat tillbaka tips om att boka ny resa. Dåligt omdöme intresserar dem inte!!! Boka inte resa dit!!!

Rumstips: Boka annat hotell.
Datum för vistelsen: mars 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack agnetafredriksso2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
THe Koala Garde... T, Gerente på Apartamentos THe Koala Garden, svarade på det här omdömetSvarade 5 september 2017
Google-översättning

Dear guest,
We would like to thank you for sharing your experience with other travellers. We regret that your stay did not meet the expectations. The satisfaction of our guests is our main objective, therefore we take good note of your comments in order to improve our services and facilities. We do hope to have the chance of welcoming you again in the future. We remain in the meantime at your entire disposal for anything you might need.
Best Regards,
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 april 2017

Har just kommit hem efter 2 veckor på Koala Garden. Hotellområdet var supertrevligt men!!! Stökigt i och omkring poolområdet. Trots anslag om förbud för badmadrasser i poolen räknade jag till 7 stycken plus en del andra stora uppblåsbara "grejor". Trots att det satt en badvakt där hela dagarna var det ingen som påpekade detta. Inget för mig som tycker om att simma. Frukosten var helt O.K, lunchen ganska bra men middagen var ensidig med kyckling varje dag. Passar nog bäst för barnfamiljer.

Datum för vistelsen: april 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack birgittahelzenius
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
THe Koala Garde... T, Gerente på Apartamentos THe Koala Garden, svarade på det här omdömetSvarade 25 april 2017
Google-översättning

Dear guest,
We would like to thank you for the time to share your experience. The satisfaction of our guests is our main objective, therefore we take good note of your comments in order to improve our services and facilities. We remain at your entire disposal for anything you might need.
Best Regards,
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen