Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer tittar på det här hotellet
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com136 US$
Booking.com136 US$
eDreams136 US$
Priceline136 US$
Travelocity136 US$
Trip.com140 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 952)
Filtrera omdömen
1 952 resultat
Medlemsbetyg
701
814
282
95
60
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
701
814
282
95
60
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 952 omdömen
Omdömet skrevs 5 januari 2020 från mobil enhet

Kackerlackor på rummet varje dag inne i kök, skåp o golv. Dålig service i poolbaren o dåliga betalningsrutiner i poolbaren. Verkade inte som om personalen siste vem som gjorde vad.
Sängar sköna.
Solstolar sköna.
En uppvärm pool.
Trevlig receptionist.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack MariaLjung
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
beCordial, Departamento de Operaciones på Bungalows Cordial Green Golf, svarade på det här omdömetSvarade 7 januari 2020
Google-översättning

Dear Maria,

We would like to thank you for reviewing our Bungalows Cordial Green Golf and share your opinion with the community of TripAdvisor, we appreciate that you trust on us for your well-deserved holiday.

We are delighted to read that you enjoyed our fantastic pool, facilities, confortable beds and that you mention our reception staff! They will be pleased to know about your lovely words. They are the ones resposible of creating memorable experiences to our guests and comments like yours motivate them to keep doing their best.

However, it saddens us to know that you had not the holiday experience that we intended to offer you. In beCordial Hotels & Resorts we work hard to deliver an exceptional service and it is apparent that this time we could not meet your expectations on our Pool Bar, thus we would like to sincerely apologize with you.

On the other hand, the warm weather we have throughout the year in Gran Canaria helps the proliferation of these insects that enter the Complex through lands close to ours, we apologize if you could have find some. At Cordial Green Golf we work with one of the most prestigious desinsection companies in the Canary Islands. This company carries out treatments regularly to prevent and erradicate this insects. We will send your comments to them and intensify the work.

Dear Maria, it would be an honor if you give us a second chance to earn back your trust, we can assure you that we would do our best to offer you the great Cordial experience that many of our guests have already enjoyed.

We do hope to welcome you again very soon at our Bungalows Cordial Green Golf.

Kind regards,

Departamento de Operaciones beCordial Hotels & Resorts

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 december 2019 från mobil enhet

Fint hotell med Bungalows. Lite avsides från både strand och stad, men detta kompenseras med gratis bussturer dagligen. ( Taxi till playa del Ingles kostar 5 Euro)
Mycket trevlig personal, bra bemötande av såväl receptionister som restaurangpersonal.

Välskötta grönområden, och uppvärmd pool vilket inbjuder till flera dopp.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack jccb2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
beCordial, Director de Relaciones con Clientes på Bungalows Cordial Green Golf, svarade på det här omdömetSvarade 6 december 2019
Google-översättning

Dear guest,

We appreciate your time in writing these words and your confidence in having chosen us as the destination of your deserved vacation.

At Cordial Hotels & Resorts we take very seriously the suggestions and comments of our valuable guests in order to improve day after day in quality and professionalism.

We are very happy that our facilities, services and our staff have been to your liking, especially our staff, we are very proud of them.

We really hope to welcome you again at Cordial Hotels & Resorts


Best regards

Fernando R. Rubio
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 november 2019

Vi blev positivt överaskade. Välstädade och mysiga bungalows i två våningar. Ok utrustat kök och både terass och balkong. Tyvärr hårda sängar.
Frukosten var värd sina pengar och det var stort utbud. Fantastisk fin service av personal och reception. Mycket hjälpsamma. Bra läge i maspalomas. Supermarket finns.
Fin ren och stor pool. Rekommenderas varmt.

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Cillazi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
beCordial, Director de Relaciones con Clientes på Bungalows Cordial Green Golf, svarade på det här omdömetSvarade 23 november 2019
Google-översättning

Dear Cillazi,

We appreciate your time in writing these words and your confidence in choosing us as the destination of your deserved vacation.

At Cordial Hotels & Resorts we take very seriously the suggestions and comments of our valuable guests in order to improve day after day in quality and professionalism.

We are very happy that our facilities, services and our staff have been to your liking, especially our staff, we are very proud of them.

We really hope to welcome you again at Cordial Hotels & Resorts


Best regards

Fernando R. Rubio
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 april 2019

Bra lgh Nedre vån. vardagsrum och köks avd. med micro, kaffebrygg bra med redskap och porslin.
Övre Badrum o sovrum med balkong. Uteplatsen med möbler. Sol sida från morgon till kväll. Ett bra boende med fint grön område
.Butik i källaren vid receptionen
samt en större matbutik Faro 2, där finns det mesta man behöver.
Gratis buss till stranden och även till Yumbo inne i Playa Imgles flera ggr / dag

Datum för vistelsen: februari 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack LouiseH2549
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
beCordial, Director de Relaciones con Clientes på Bungalows Cordial Green Golf, svarade på det här omdömetSvarade 20 april 2019
Google-översättning

Dear guest,

We thank you for your time in writing these words, we also thank you for choosing us as a holiday destination in Gran Canaria.
We are very happy that our staff, services and facilities have been of your total satisfaction

We hope to see you soon at Cordial Green Golf!

Fernando R. Rubio
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2019 från mobil enhet

Trevliga bungalows precis bredvid golfbanan. Rummen är enkla men ok, vi hade en mycket bra lgh med kvällssol och utsikt över poolen vilket är mycket bra. Betyget hade blivit sämre om vi fått en lgh mot gatan! Vi tycker läget är bra då man kan promenera både till Playa del Ingles och Faro. Hårda sängar!

Datum för vistelsen: januari 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack NinaoLasse
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
beCordial, Director de Relaciones con Clientes på Bungalows Cordial Green Golf, svarade på det här omdömetSvarade 9 mars 2019
Google-översättning

Dear guest,

we want to thank you for the time spent writing these words, at the same time thank you for choosing us as a holiday destination in Gran Canaria.

We hope to welcome you again at Cordial Green Golf!

Fernando R. Rubio
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen