Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lasagne och glutenfri pasta. ”

Restaurante Basilico Y Cilantro
Boka bord
2
mån 21/9
20:00
Rankad som nr 15 av 654 Restauranger i Maspalomas
Certificate of Excellence
Prisklass: 18 US$ - 30 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 februari 2020 från mobil enhet

Vi testade lasagnen som de hade som dagens special. Den var mycket god och kan varit den godaste lasagne som jag ätit. Min fru testade deras glutenfria pasta som enligt henne fick högsta betyg. Liten och trevlig restaurang med bra service. Lite svårt att hitta den då man är tvungen att gå genom en annan restaurang för att komma dit.

Datum för besöket: februari 2020
Tack hemirg1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (485)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 485 omdömen

Omdömet skrevs 3 januari 2020

Läste på om denna restaurang innan vi gick dit, Allt positivt stämde. Tog pasta med tryffelsås. Aldrig ätit någon godare pastarätt ! Trevlig personal. Något smal meny, Men varför ha 100 rätter om man inte kan dom .. Bättre då ha få rätter och vara bra på dessa. Som alla andra restauranger på Jumbo center är det svårt att hitta på de olika planen till de olika restaurangerna. Men, ju längre veckan gick desto bättre hittar man...

Datum för besöket: december 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack Magnus P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 november 2019 från mobil enhet

Här fick jag avnjuta en härlig pasta med tryffel + ett gott rött vin. Trevlig personal. Ligger centralt och lättillgängligt

Datum för besöket: november 2019
Tack LisbethJ114
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 oktober 2019 från mobil enhet

Maten är ok men inte mer.
Det blev lite enformigt med tomatsåsen som vi fick i de flesta rätterna.Tiramisun hade jag höga förväntningar på efter läst omdömen här på tv men det var inte mer än ok. Klassiskt italienskt dom får medelbetyg av oss.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack Peter S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juni 2019 från mobil enhet

Rekommenderar auberginen till förrätt, en fantastiskt god rätt med hemmagjord pesto och tomatsås. Skulle inte klassa detta som en tapasrestaurang, men det var oavsett väldigt god mat. Lite klurigt att hitta inne på Yumbo center, men alla är hjälpsamma med beskrivningar.

Datum för besöket: juni 2019
Tack 649jenniet
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurante Basilico Y Cilantro tittade också på

Playa del Inglés, Maspalomas
Playa del Inglés, Maspalomas
 
Playa del Inglés, Maspalomas
Playa del Inglés, Maspalomas
 

Besökt Restaurante Basilico Y Cilantro? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt