Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
114 US$
Se erbjudande
Tripadvisor114 US$
FindHotel
Priceline114 US$
eDreams114 US$
Agoda.com114 US$
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (155)
Filtrera omdömen
155 resultat
Medlemsbetyg
25
51
41
20
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
25
51
41
20
18
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 155 omdömen
Omdömet skrevs 11 augusti 2021 från mobil enhet

Dålig incheckning gick inte att skanna qr koden. Wifi var dåligt man hoppade ut hela tiden. Sen konstigt att killar och tjejer har samma wc och dusch. Restaurangen de hade där var bra vi åt på en men det fanns flera

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack 501mial
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2021

Vi bodde i de så kallade Aspöstugorna. Trånga, väggfasta sängar som kanske har en bredd på 50 cm? Nästan helt omöjliga att ta sig upp till.. går inte att sitta upp i dem så har man klaustrofobi så kan man inte bo där. Kokplattan tog 35 minuter på sig för att koka uoo en liter vatten. Lampor som inte fungerar. Så trångt att man får backa in, slitna och verkligen inte värda sitt pris. Incheckningen bar 15.00 och trots att nycköar fanns redan 13 så skulle alla tvingas vänta tills 15 vilket gjorde att 45 minuter fick tillbringas i kö mitt på dagen.. idiotiskt. Många saker att göra på anläggninhen vilket får ålis men allt känns sliter, toaletterna är få med ständiga köer. Dessutom med frostigt glas så man ser in..
Luftkuddelandet med 100 kr i entré var mycket slitet och han som jobbade där hayade nog barm. Skrek och gapade på barnen..positivt var klippbaden.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack Mictinaa70
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2021

Bokade i våras för att få 2 platsar brevid varandra. De bokade om våra platser utan att meddela. Till sämre platser. I bokningsreglerna står det att de har rätt att göra så, smidigt för dem! Finns ingen anledning att boka en plats då de flyttar runt bokningar som de vill, utan att anpassa efter behov el önskemål. Sämsta servicen, som ett skämt!

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack P1854GZmi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2021

Vill du inte sova och lyssna på fyllon skråla hela natten är det här campingen för dig!
Vakterna är konflikträdda och kan inte sätta stopp för festandet.
Överprisat så det står härliga till. 70 spänn för en liten pinnglass t.ex.
Skulle läst all omdömen innan vi bokade plats. Orkade endast med en natt.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med familjen
1  Tack 423bj_rna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2021 från mobil enhet

Rörig och trång camping, en aning förlegad och misskött. Alldeles för få och ofräscha toaletter. Äckligt badvatten/botten. Extremt inkompetent personal på restaurangen och matvagnen vid stranden. Dålig mat, vill ni ha pizza, besök en pizzeria utanför campingen.
Det vi var nöjda med var servisen innan vi kom dit, när vi ville byta plats.

Rumstips: Är ni i trakten så besök trollskogen, den var väldigt kul. Välj en annan camping än Västervik resort.
Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack ceciliasG6268WM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen