Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fisksoppan!”
Omdöme om Tindered Lantkök

Tindered Lantkök
Rankad som nr 2 av 2 Smått och gott i Västervik
Kök: Svenskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 15 augusti 2021

Trevligt ställe utmed E22,vi beställde Fisksoppan,visserligen god smak men saknade fisken i soppan.Blev överraskad över att hitta en meny till hunden som också är välkommen i restaurangen.Fin service!

Datum för besöket: augusti 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Ewa61530
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (184)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 184 omdömen

Omdömet skrevs 8 augusti 2021 från mobil enhet

Med utsikt över sjön Sommen ligger denna otroligt populära lilla restaurang. Ett rött trähus med vita knutar, beläget väldigt trevligt med inbjudande sjöutsikt.

Restaurangen erbjuder rejäl svensk husmanskost till helt ok kostnad. Dock så under turistsäsongen kan det vara helt galet trångt, då det verkas som alla turister från eller till Öland stannar till här…

För er som känner er sugna att stanna så blir ni inte besvikna

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack supergerman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2021 från mobil enhet

Helt okej husman, inget särskilt. Fruktansvärd trängsel, värsta jag har sett sedan pandemin startade. Extremt trångt vid kassan, salladsbaren, mellan borden, jag kunde knappt sätta mig utan att be personen vid nästa bord att skjuta in sig lite till. Parkeringen är katastrof, folk parkerar på gräsmattor och huller om buller, fullt med bilar på buss-/husbilsplatserna. Undvik.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack OnAir43469092071
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2021 från mobil enhet

Bra kontrast till hamburgarmonotonin längs vägen. Husmanskost i bra portioner. Våra strömningar var väl tillagade och serveringen gick snabbt trots många gäster denna kväll. Fin miljö.

Datum för besöket: juli 2021
1  Tack Arcoman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2021 från mobil enhet

Fint läge. Bra meny. Gott om utrymme. Bitvis usla leveranstider. 45 min för dagens och inte ens en ursäkt är svagt.

Datum för besöket: juli 2021
Tack 626rikarda
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Tindered Lantkök tittade också på

Västervik, Kalmar län
Västervik, Kalmar län
 
Västervik, Kalmar län
Västervik, Kalmar län
 

Besökt Tindered Lantkök? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt