Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Underbar Halloumipizza”
Omdöme om Guldkant

Guldkant
Rankad som nr 5 av 66 Restauranger i Västervik
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Beskrivning: GULDKANT är en restaurang och bar. Här äter du lunch eller en god middag från vår kvällsmeny. I vår bar möter du upp dina vänner för något gott att dricka.
Omdömet skrevs 31 juli 2020 från mobil enhet

Jättetrevlig personal, det var fullt men vi väntade bara i kö så ringde de när det blev vår tur. Bästa pizzan ever, Halloumi Heaven!!!! Ni måste bara prova den.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Sofie S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (307)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1721 av 307 omdömen

Omdömet skrevs 31 juli 2020

Vi hade inte bokat bord, men tjejen som tog emot oss sa:
- ge mig en minut att städa lite, så fixar jag det.
Vi fick ett bord och nästan direkt kommer nästa supertrevliga tjej fram och så fortsatte kvällen.
Vi åt deras Schnitzel Classic och delade på en flaska rosévin till och var mycket nöjda.

Datum för besöket: juli 2020
Tack mitillas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020

Torr hamburgare och torrt bröd utan sallad eller dressing i. Pizza med mjuk botten och smaklös.
Schnitzel som är flottig med flottiga pommes till. Ingen sallad utan endast en persiljekvist och liten citron skiva. Dyr lunch med tanke på hur dålig maten var.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 473charlotte
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

Mycket trevligt bemötande i mysig miljö. Beställde musslorna som jag hört ska va bra. Denna kväll hade restaurangen mycket gäster och tyvärr va musslorna smaklösa och en besvikelse, hoppas att det va ett undantag då vi annars ofta gillar maten här.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Mallaballa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020 från mobil enhet

Vi gick dit för att se om det var ledigt runt 18 "så säger hovmästarn....vi tar inte emot bokningar men vi har reservation och inget mer om det. men kom tillbaka runt halv 9" så vi väntar kommer tillbaks o får svaret " alltså det är fullt reserverat för hela kvällen man måste reservera minst 2 dagar innan,som att det det blir full reserverat på 2h när man inte ens kan göra det på plats!! Istället för att säga det direkt!
DUBBELMORALEN DELUX

jä*la ABSURT !

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack 979annabelv
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Guldkant tittade också på

Västervik, Kalmar län
Västervik, Kalmar län
 
Västervik, Kalmar län
Västervik, Kalmar län
 

Besökt Guldkant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt