Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (93)
Filtrera omdömen
93 resultat
Medlemsbetyg
31
41
17
3
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
31
41
17
3
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 93 omdömen
Omdömet skrevs 18 augusti 2020

Hotellet ligger nära centralstationen, citykärnan och ett skönt promenadavstånd till Slottsholmen. Ett mycket renligt och mysigt hotell med god frukost och trevliga rum. En mycket serviceinriktad personal - man känner sig välkommen som gäst.

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack vallbergmartina8
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Centralhotellet Västervik, Hotelldirektör på Sure Hotel by Best Western Centralhotellet, svarade på det här omdömetSvarade 19 augusti 2020

Tusen tack för din fina recension Martina!
Hoppas att vi ses snart igen! :-)
Mvh Emma

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2020 från mobil enhet

Supermysigt hotell mitt i stan med mysig innergård. Här bjöds det på en bra frukost med väldigt gott bröd från lokalt bageri samt små smoothies och ingefärshots. Vi fick ett rum där hunden var välkommen i gamla delen som inte hunnits renoveras än pga covid som var bra ändå med sköna sängar. Vi kommer tillbaka och testar de nyrenoverade rummen nästa gång. För hit kommer vi mer än gärna igen!

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack H8283PXvictorial
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Centralhotellet Västervik, General Manager på Sure Hotel by Best Western Centralhotellet, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2020

Tusen tack för era fina ord! Ni är varmt välkomna åter!
Mvh Emma

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2020

Hotellet låg nära stationen och domkyrkan, och nära till hamnen och centrum. Rummet var OK, men det vätte till en liten mysig innergård som man hade tillgång till och kunde sitta i. Hotellet bjöd på gratis kaffe mellan 07-22. Hade en utmärkt frukost - kanske inte den största, men de hade proviva, vilket jag gillar, samt laktosfri fil och bra standard på varorna!

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack ensamswe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Centralhotellet Västervik, General Manager på Sure Hotel by Best Western Centralhotellet, svarade på det här omdömetSvarade 9 augusti 2020

Stort tack för att du lämnat en sån fin recension för vårt hotell! Så roligt att ni trivdes så bra hos oss!
Varmt välkomna åter! :-)
Mvh Emma

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2020 från mobil enhet

Mysigt litet hotel på några minuters promenadavstånd ner till hamnen.
Gratis liten parkering på baksidan där vi fick plats trots att det var fullbokat.
Rum 301 med en liten gemensam balkong mot innergård över takåsarna direkt utanför i korridoren.
Tyst och lugnt.
Fin frukost som avnjöts utomhus.
Kommer definitivt tillbaka.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack M7804QYjessicas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Centralhotellet Västervik, General Manager på Sure Hotel by Best Western Centralhotellet, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2020

Tack för er fina recension :-) roligt att ni trivdes hos oss, varmt välkomna åter!
Ha en fortsatt fin sommar!
Med vänlig hälsning,
Centralhotellet
// Camilla

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2020

Mycket bra läge och lagomt stort hotell. Rummen är helt ok, rena och rymlig badrum.
Frukosten var det bästa, gott bröd och ägg som är perfekt kokta och dessutom varma. Trevlig innergård att sitta och äta på.

Datum för vistelsen: juli 2020
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack 305ingam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Centralhotellet Västervik, General Manager på Sure Hotel by Best Western Centralhotellet, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2020

Hej! Tack för att du tog dig tid att recensera vårt hotell och tack för den fina feedbacken. Varmt välkommen tillbaka, Mvh Mattias

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen