Denna gång var jag allt annat än nöjd med det här hotellet.
Jag bokade mig ett paket som heter ”Bara vara”, där det utlovas ett av deras bästa rum, självklart med badkar, frukt, choklad och mousserande vin på rummet vid ankomst, varmrätt på Black Rock Grill med välkomstdrink, tillgång till deras spaavdelning, och naturligtvis deras frukostbuffé.
Rummet var definitivt inte ett av deras bästa, utan ett rum med sunkig heltäckningsmatta, hemsk utsikt mot någon bakgård, inga kontakter i närheten av sängen för laddning av telefon etc. Det fanns inget badkar som det enligt hotellet självklart skulle finnas.
Trots att jag stängde av den brummiga AC:n så var det ändå något brummande ljud som lät som en torktumlare under hela vistelsen.
Sen var det då middagen, där jag kollat in deras meny på förhand för att veta vad det är som ingår.
Black Rock Grill har tre alternativ, kött, havet eller vegetariskt.
Köttalternativet (465:-) består av oxfilé, fläskfilé och hjortfilé, havsalternativet (345:-) av tonfisk, stora räkor och musslor och det vegetariska (295:-) av halloumi, quorn och oumph, men då jag kom dit så fick jag endast välja på ett modifierat alternativ som inte existerade på menyn, nämligen oxfilé, fläskfilé och halloumi.
Jag fick även välja fritt från deras Bistro meny, men då betala mellanskillnaden om rätten översteg 300:- , vilket gjorde att jag fick lägga till extra pengar för att få en vanlig varmrätt.
Detta nämndes definitivt inte i informationen om detta paket.
Saken är den att man vill få det som utlovats, då man faktiskt väljer hotell eller paket baserat på informationen som man får, och när man sedan inte får de allra viktigaste delarna som utlovats så upplever åtminstone jag att jag blivit kungligt blåst på både pengar och upplevelse.
Om de visste att de inte hade några bra rum kvar så hade de kunnat nämna det och erbjuda att sänka priset som kompensation.
Maten var ju som alltid underbart god, frukten på rummet var fräsch och god, frukosten var fantastisk som den alltid är.
Det är överlag ett bra hotell med många fina rum, men denna vistelse lämnar en bitter eftersmak och nästa gång väljer jag annorlunda.