Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com101 US$
Priceline101 US$
Hotels.com102 US$
eDreams101 US$
Tripadvisor101 US$
ZenHotels.com
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (40)
Filtrera omdömen
40 resultat
Medlemsbetyg
5
10
13
8
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
5
10
13
8
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 40 omdömen
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Tyvärr väldigt trångt i matsalen till frukost och rummen små med ganska hårda sängar annars prisvärt och bra när man är på genomresa norr ut. Bra med gratis parkering men ganska liten och därmed ont om platser.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack 557kenth
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2020

Det stor B&B på Booking så vi feltolkade och förstod inte att detta var ett vandrarhem. Det är alltså superlåg standard på rummet och trångt. Frukosten var vegetarisk och enkel. Trots standard och frukost så var det hotellpris när vi var där. Alltså är detta inget för mig.

Datum för vistelsen: juli 2020
Tack MissEva73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2020 från mobil enhet

Vi stannade en natt på vägen upp mot fjällen och bodde i ett hundtillåtet rum. Plus: Rent och städat, samt att det fanns en fläkt på rummet. Minus: att det var väldigt lyhört mellan rummen. Men har man öronproppar och en hund som kan komma till ro så får man en god natts sömn. Det bästa var den fantastiska vegetariska frukostbuffén!

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Saltsill
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 februari 2020 från mobil enhet

Sov över en natt (enkelrum) i anslutning till Vasaloppet 30. Blev trevligt bemött och fick bra service.

Plus i kanten för nybakt bröd till frukosten. Vet inte vad mer jag ska skriva men måste upp i 200 tecken...

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste ensam
Tack Jan G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 januari 2020

Sängar som inte var av den mest bekväma sorten men helt okej för en natt på genomresa, god och riklig frukost Lite problem med nyckel som inte passade. Lämpligt prismässigt och bra och lättfunnet läge i samhället.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Tack BILIST11
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen