Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com101 US$
Hotels.com101 US$
Priceline101 US$
eDreams101 US$
CheapTickets101 US$
Travelocity101 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (40)
Filtrera omdömen
40 resultat
Medlemsbetyg
5
10
13
8
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
5
10
13
8
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 40 omdömen
Omdömet skrevs 2 juli 2020 från mobil enhet

Vi stannade en natt på vägen upp mot fjällen och bodde i ett hundtillåtet rum. Plus: Rent och städat, samt att det fanns en fläkt på rummet. Minus: att det var väldigt lyhört mellan rummen. Men har man öronproppar och en hund som kan komma till ro så får man en god natts sömn. Det bästa var den fantastiska vegetariska frukostbuffén!

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Saltsill
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 februari 2020 från mobil enhet

Sov över en natt (enkelrum) i anslutning till Vasaloppet 30. Blev trevligt bemött och fick bra service.

Plus i kanten för nybakt bröd till frukosten. Vet inte vad mer jag ska skriva men måste upp i 200 tecken...

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste ensam
Tack Jan G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 januari 2020

Sängar som inte var av den mest bekväma sorten men helt okej för en natt på genomresa, god och riklig frukost Lite problem med nyckel som inte passade. Lämpligt prismässigt och bra och lättfunnet läge i samhället.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Tack BILIST11
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2019 från mobil enhet

Läget mittemot järnvägsstationen är utmärkt! Enkla ganska små rum med en liten TV på trekvarten på skrivbordet. Badrummet är tvådelat med tvättrum ytterst samt toa med dusch och handfat innanför. Känns lite åldersstiget men rent och prydligt. Frukosten okej men otroligt många olika fil, mjölk, drycker i tetror... Mycket trevlig och tillmötesgående personal!

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Mixi29
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2019 från mobil enhet

Mycket trevligt bed and breakfast/vandrarhem. Jag och barnen bodde i ett trebäddsrum med eget badrum. Funktionellt, svalt och fräscht.

Frukosten var vegetarisk men utbudet var rätt stort så både jag och barnen var nöjda med det som fanns att välja på.

Jag tycker kanske att det är lite övermaga att ta ut hotellpriser för den här standarden - sååå bra är det trots allt inte.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack Cissi77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen