Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
192 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-17
Boka nu, betala på plats
Booking.com
Hotels.com
192 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-17
Boka nu, betala på plats
Expedia.com192 US$
Priceline192 US$
eDreams192 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (359)
Filtrera omdömen
359 resultat
Medlemsbetyg
75
128
103
39
14
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
75
128
103
39
14
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 359 omdömen
Omdömet skrevs 15 augusti 2021 från mobil enhet

Det som genomsyrade våra två nätter var att all personal var så trevliga, glada och tillmötesgående. Sedan var maten på hotellets restaurang mycket god, sängarna sköna och rummet välstädat. Som bäddat för ett återbesök i trevliga Mora.
Fint läge nära vattnet.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste i arbetet
2  Tack GoranAtoZ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2021 från mobil enhet

Orsaken till 3 är dels att vi bara stannade en natt o hade inte tid att besöka spa avdelningen.
Lite halvbuttert bemötande från receptionenssida, den äldre damen gav inte ett vänligt intryck, och fortsatte så under de ggr vi hade med receptionen att göra. Lite synd, ALL annan personal bemötte oss med ett vänligt leende.
Lite osäker om restaurangen hade öppet eller baren.

Trevlig frukostmatsal, standard-standard frukost. Min son o jag stannade en natt på Scandichotell hotell i Kiruna tidigare i sommras- de hade ett fräschare utbud som frukost, och dessutom godare….

BRA rum, trevligt, rent o fräscht.

En intressant observation är att receptionen utfärdade fler parkeringsbevis än vad det fanns p-platser……framåt kvällen/natten blev det tydligen en del desperata parkeringar.

Läget, kan inte bli bättre. 1min promenad till Zornhuseet, 1min till Vasaloppsmålet. Lätt att hitta och att köra till.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack PerA026
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2021 från mobil enhet

Ett stopp på vägen hem och jag är glad att vi bodde på det här fina hotell, otrolig altan att sitta på och äta en god middag med utsikt över sjön. Trevlig personal, god mat och bra service. Bra sängar och tyst och lugnt samt god frukost. Gott om parkeringsplatser.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste som ett par
2  Tack anital529
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2021 från mobil enhet

Fyrstjärnigt hotell med låg service nivå.
Inga dagstidningar för hotellgästen
att läsa men man säljer dagens tidning.
Glömmer man tandkräm får man KöPA
minitub för 20 kr.
Anslag på toalettdörrar i entrén: Om du ej är gäst, swischa 20 kr!
Inga generösa signaler till gäster!!!!!!!!
F.ö låg rumsstandard: Ingen AC. Toalettstolen svåråtkomlig,
Frukosttiden maximerad till 30 min!!!Svårt hinna med!
Endast priset är fyrstjärningt!
Vi är djupt besvikna på Mora hotell!

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med vänner
Tack 701anita_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2021

Vi var där i två natter. Helt okej hotel om det är inte varmt ute. Hotel saknar AC. En natt kunde vi inte somna innan kl.01.00 pga. värmen i rummet Hotel har bassäng men den är för liten för att simma i.
Det ligger i centrala Mora och har egen parkering. Frukost är bra och personalen var trevliga

Datum för vistelsen: juli 2021
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack GoranJ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen