Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prisvärt på vägen”
Omdöme om Strand Kok & Bar

Strand Kok & Bar
Rankad som nr 7 av 37 Restauranger i Mora
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 1 februari 2020 från mobil enhet

Vi stannade på genomresa till fjällen. Vällagad buffé till bra pris. Stort plus till det låga priset för barnen. Bra också att det fanns take away-kaffe. 358 kr för fyra personer är helt ok.

Datum för besöket: februari 2020
1  Tack jakobramso
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (259)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1317 av 259 omdömen

Omdömet skrevs 30 december 2019 från mobil enhet

Noll alternativ för oss som äter vegetariskt. I varje fall de gånger jag satt min fot i denna restaurang har jag fått vända i dörren då vegetariska rätterna lyser med sin frånvaro.

Datum för besöket: december 2019
Tack 339MartinB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2019 från mobil enhet

Mycket trevligt bemötande och servitören gör sitt bästa. Rutinerna sitter inte 100% men rätt inställning gör det att vi fick en god italienskmiddag i Dalarna och en trevlig kväll. För priset så är vi mycket nöjda.

Datum för besöket: december 2019
1  Tack KarlwithK
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2019 från mobil enhet

En bra kvarterskrog med vänlig och serviceinriktad personal. Maten var bra med god ambitionsnivå. Dock inga kulinariska höjder.

Datum för besöket: december 2019
Tack RobertHornq
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2019

Vackert väder bjuder möjligheten att sitta ute o njuta mat och utsikten över Siljan. Maten ok. Kunde sakna en köttkniv till karrén. Vi valde kyckling resp karré, den senare var ett rejält stycke men med bra tillbehör.

Datum för besöket: augusti 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack OlleK_12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Strand Kok & Bar tittade också på

 

Besökt Strand Kok & Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt