Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Värt ett besök ”
Omdöme om Mora Kaffestuga

Mora Kaffestuga
Rankad som nr 1 av 1 Smått och gott i Mora
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 juli 2021 från mobil enhet

Mycket bra fikaställe! Tänkte först "bara" ge en 4a i betyg pga. den relativt höga prisbilden.
Men det är genuint, eget bakat bröd och bakelser.
Dessutom en trevlig innergård att sitta på när vädret tillåter

Visst, det är enkelt, plaststolar utomhus och latten var i minsta laget.

Men riktigt bra ändå. Går absolut inte att jämföra mot prefab bakelserna Wayne's, Espresso House mfl. säljer. Det här är helt annan nivå.

Rekommenderas!

Datum för besöket: juli 2021
Tack RainbowCrew
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (140)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 140 omdömen

Omdömet skrevs 9 juni 2021 från mobil enhet

God smörgås och gott fika. Trädgården bakom är trevlig, om än lite sliten. Det hade varit än trevligare om fontänen var igång, gräset klippt och möblerna något annat än plast.

Datum för besöket: maj 2021
Tack Annathetourist2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 mars 2021 från mobil enhet

Mysig miljö.Blandade stilar i två plan.Fika bröd.goda bakelser.Mackor i olika varianter.Sallad.mm.Rekommenderas både om
man är fika sugen eller hungrig

Datum för besöket: mars 2021
Tack lillemorn322
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 oktober 2020 från mobil enhet

Trevlig kaffestuga med goda bullar och gott kaffe. Mysigt med DN att läsa och mycket tillmötesgående personal.

Datum för besöket: oktober 2020
2  Tack 925monicak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 september 2020 från mobil enhet

Vi köpte med en påse med bonnkakor och ett wienerbröd och en sockerbulle. Wienerbrödet var frasigt och med god smak. Sockerbullen var full av kardemumma och smakade jättegott. Bondkakorna var precis så som en bondkaka ska vara. Rekommenderar detta fik å det varmaste

Datum för besöket: september 2020
Tack O1832SXannes
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mora Kaffestuga tittade också på

Mora, Dalarnas län
 

Besökt Mora Kaffestuga? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt