kto_44
Gävle, Sverige

Bra fräsht hotell

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 9 aug. 2024från mobil enhet
Centralt bra hotell.
Rummet rent och fräscht ny renoverat. Skön stor säng bra kuddar, fans även en fläkt på rummet.
Badrummet rent fräsht lagom stort.
Frukosten väldigt bra fräscht fanns mycket att välja på till och med tårta om man vill ha.
Fanns parkering garage men inte många platser.
Smidig in och ut checkning.
Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
Datum för vistelsen: juli 2024
        5.5 km från Best Western Plus Grand Hotel Elektra
        Living room
          22.1 km från Best Western Plus Grand Hotel Elektra
          39.8 km från Best Western Plus Grand Hotel Elektra
          One of our charcoal huts
          48.7 km från Best Western Plus Grand Hotel Elektra
          Visa fler hotell i Ludvika
          Omdömet skrevs 6 juli 2024

Här kan man i mån av plats köpa hotellfrukost. Mycket prisvärt. Som en Brunch, man blir verkligen mätt. Glutenfritt bröd finns om man frågar. Likaså mjölkfria alternativ. Trevligt med lite alkoholfritt bubbel som höjer stämningen. Priset är ok om man ser det som en tidig lunch.

Datum för vistelsen: juli 2024
          Tack Kerstie F
          Omdömet skrevs 2 juli 2024

Varmt rum, ingen luftkonditionering. Öppet fönster en helg ut mot gatan då hörs höga motorer och dunkande musik. Morgonen efter vaknar man istället av musik från det närliggande gymmet. Rummet är av låg standard och luktar unket. Liten frukostbuffé.

Datum för vistelsen: juni 2024
          Tack emmapassi
          Omdömet skrevs 19 maj 2024

Väldigt fint hotell med super sköna sängar, mycket att välja på till frukosten så de finns något som passar alla

Datum för vistelsen: maj 2024
          • Restyp: Reste med familjen
          Tack CeciliaLeia
          Anna-Karin Toresson, Gästservice/reception på Best Western Plus Grand Hotel Elektra, svarade på det här omdömetSvarade 1 juli 2024

Hej Cecilia, tack för ditt fina omdöme och för att ni kom och bodde hos oss.
          Önskar er en fin sommar och hjärtligt välkomna tillbaka!

Omdömet skrevs 25 februari 2024

Tursamt val att göra stoppet längs vägen på detta hotell.
          Kanonsköna sängar = god sömn.
          Suverän frukostbuffé = bra fortsättning på resan!
          Kanonhotell!
          Kanske inte personalen är "helt på tårna" men det är lite mer tidens tecken. De var ändå trevliga.

Datum för vistelsen: februari 2024
          • Restyp: Reste med familjen
          Tack Anders B
          Anna-Karin Toresson, Gästservice/reception på Best Western Plus Grand Hotel Elektra, svarade på det här omdömetSvarade 4 mars 2024

Hej Anders, jag är så glad och tacksam över att ni valde att bo hos oss.
          Vad roligt att ni trivdes. Vi får sätta på oss "tåskorna" så blir nästa vistelse en riktig höjdare.
          Välkommen åter!

Omdömet skrevs 24 februari 2024

Mycket bra hotell,personalen är mycket trevlig och tillmötesgående och löser det mesta som kan dyka upp under vistelsen. bra frukost och bra kvällsbuffé, kommer man med bil, så får man ha lite tur att hitta plats i garaget, lite trånga platser tyvärr.

Datum för vistelsen: februari 2024
          • Restyp: Reste i arbetet
          Tack cncsolutions

Tack, tack! Vilken härlig recension av din vistelse hos oss.
          Vi blir glada när du är nöjd med oss.
          Hoppas vi får välkomna dig åter snart igen.